Cancellara temposlått på hjemmebane igjen

Svenske Fredrik Kessiakoff vant i Sveits Rundt.

MÅTTE BITE I GRESSET: Hjemmefavoritten Fabian Cancellara ble igjen slått på en tempoetappe i Sveits Rundt - denne gang av svenske Fredrik Kessiakoff . Foto: AP Photo/Keystone/Peter Klaunzer/NTB scanpix
MÅTTE BITE I GRESSET: Hjemmefavoritten Fabian Cancellara ble igjen slått på en tempoetappe i Sveits Rundt - denne gang av svenske Fredrik Kessiakoff . Foto: AP Photo/Keystone/Peter Klaunzer/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den sveitsiske tempokongen Fabian Cancellara ble for annen gang slått på en tempoetappe i Tour de Suisse. Svenske Fredrik Kessiakoff vant fredag.

Den svenske Astana-rytteren var raskest av samtlige etter 34,3 kilometer med solokjøring. Cancellara ble slått med to sekunder.

Sist helg ble Cancellara overraskende slått av Peter Sagan på den korte tempoetappen som innledet rittet.

Like glad som svensken var mannen i ledertrøya, portugisiske Rui Costa. Movistar-rytteren gjorde det langt bedre enn ventet på tempoetappen og fikk 8.-plass 41 sekunder bak vinneren. Ikke bare forsvarte han ledelsen, han økte den til 50 sekunder foran toer Roman Kreuziger.

25-åringen seiler opp som en het kandidat til å stå igjen som sammenlagtvinner søndag.

Robert Gesink fra Nederland overbeviste også på tempoetappen med femteplass og viste gryende Tour de France-form. Med sin styrke i fjellene blir han vond å hanskes med når han også får det til i tempo. Sammenlagt er han nummer tre, 55 sekunder bak lederen.

Fränk Schleck fra Luxembourg gjorde en sterkere tempoetappe enn vanlig og henger med i sammenlagtstriden. Han er på femteplass, ett minutt og fire sekunder bak lederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer