UNNGIKK BRUDD: Fabian Cancellara kom fra sin stygge velt i lørdagens OL-ritt uten brudd, men det er uklart om sveitseren kan starte i temporittet onsdag. Foto: REUTERS/Phil Noble
UNNGIKK BRUDD: Fabian Cancellara kom fra sin stygge velt i lørdagens OL-ritt uten brudd, men det er uklart om sveitseren kan starte i temporittet onsdag. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Cancellara unngikk brudd

Men tempoen kan ryke likevel.

Fabian Cancellara kom fra sin stygge velt i lørdagens OL-ritt uten brudd, men det er uklart om sveitseren kan starte i temporittet onsdag.

Cancellara mistet i kontrollen i en sving da han lå i front i tetgruppen mot slutten av lørdagens fellesstart. Han kjørte rett i barrieren og falt av sykkelen. Han kom seg på setet igjen, men slet med smerter og rullet inn på 106.-plass.

Lørdag kveld ble han undersøkt på sykehus, og beskjeden var positiv. Det er ikke brudd, verken i kragebeinet eller skulderbeinet.

- Jeg er målløs. Skuffelsen er sterkere enn smerten. Jeg ergrer meg over at jeg kunne velte på den måten, sa Cancellara etter rittet.

I april brakk han kragebeinet da han falt på samme skulder.

I temporittet er Cancellara tittelforsvarer, og han ville normalt vært en av de store favorittene.

(NTB)