TRAPPER NED: Fabio Cannavaro kommer ikke til å bruke sommerens VM som et utstillingsvindu. Den italienske landslagskapteinen har skrevet en toårskontrakt med klubben Al-Ahli.  Foto:  REUTERS/Alessandro Bianchi
TRAPPER NED: Fabio Cannavaro kommer ikke til å bruke sommerens VM som et utstillingsvindu. Den italienske landslagskapteinen har skrevet en toårskontrakt med klubben Al-Ahli. Foto: REUTERS/Alessandro BianchiVis mer

Cannavaro fra Juventus til Al-Ahli

- En drøm å avslutte i Dubai.

||| Italias landslagskaptein, Fabio Cannavaro (36), har skrevet en toårskontrakt med klubben Al-Ahli. Klubben er lokalisert i Dubai, som er hovedstaden i De forente arabiske emirater.

Cannavaro vendte tilbake til Juventus på en ettårskontrakt etter oppholdet i Real Madrid foran forrige sesong, men midtstopperen fikk ikke fornyet kontrakt.

Det var ventet at han ville bruke sommerens VM-sluttspill som et utstillingsvindu foran avslutningen av karrieren. Slik ble det ikke.

- Det er en drøm å få bo og avslutte karrieren i Dubai, sa mannen med 132 landskamper for Italia. Cannavaro gir seg på landslaget etter sluttspillet i Sør-Afrika.

I 2006 ledet han Italia til VM-tittelen i Tyskland.

(NTB)