Cannavaro latterliggjort i Real-flause

Utklasset av Huelva!

Det gikk helt galt for en svimeslått Fabio Cannavaro og Real Madrid hjemme mot Recreativo de Huelva onsdag kveld. Først på 3-0 var Huelva fornøyd.

Florent Sinama-Pongolle er ikke god nok for Liverpool, men trives i La Liga og sendte Huelva foran ti minutter før pause. Den kvikke spissen gjorde narr av Cannavaro før han sendte ballen i mål.

Tidlig i 2. omgang doblet Ikechukwu Uche til 2-0, mens Emilio Viqueira ordnet 3-0 på overtid. 70.000 tilskuere måtte gå sjokkert hjem fra Santiago Bernabeu.

Cannavaro var også syndebukk på 0-2-målet da han aldri klarte å stoppe Uche. Det siste målet kom på et utsøkt frispark.

Cannavaro ble mandag kåret til årets spiller i FIFA-regi. Onsdag ble han latterliggjort av respektløse Huelva-spillere.

Huelva-spillerne dedikerte seieren til fire supportere som omkom i en trafikkulykke på vei til Madrid. Huelva ba om å få kampen utsatt, men det kunne ikke Spanias fotballforbund akseptere med tanke på det stramme terminlisten på nyåret.

Det ble holdt ett minutts stillhet for å hedre de fire ofrene.

- Det ble en veldig spesiell dag for vår klubb. Vi vant til ære for de omkomne, sa Viqueira med tårer i øynene.

Cannavaro latterliggjort i Real-flause

- Da det ble bestemt at kampen måtte spilles bestemte vi oss for å lage en verdig markering for de omkomne. Dette er en seier for de fire supporterne som døde på vei hit, sa Huelva-trener Marcelino Garcia.

Real Madrid gjorde det samtidig klart at de kansellerte Cannavaros feiring over å bli verdens beste fotballspiller. I tillegg ga storklubben vekk billettinntektene til de pårørende.

Serieleder Sevilla avsluttet året med 4-0-seier hjemme mot Deportivo La Coruna og vil dermed lede La Liga over jul. Frederic Kanoute scoret to ganger for Sevilla. Luis Fabiano (heading) og Daniel Alves (frispark) scoret også for hjemmelaget.

Barcelona spiller mot Atletico Madrid torsdag. De ligger fire poeng bak Sevilla, men har spilt to kamper mindre enn serielederne.

(NTB)

YDMYKET: Fabio Cannavaro ble snurret rundt med da Real Madrid ble utklasset hele 0-3 på hjemmebane av lille Recreativo de Huelva. Foto: AP
YDMYKET: Fabio Cannavaro ble snurret rundt med da Real Madrid ble utklasset hele 0-3 på hjemmebane av lille Recreativo de Huelva. Foto: AP Vis mer
<B>ÅRETS SPILLER:</B> Mandag mottok Fabio Cannavaro FIFA-prisen som årets beste spiller.