Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cannavaro ler av kritikerne

- Gullballen er i mitt hus nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets spiller i Europa, Fabio Cannavaro, sier han ikke bryr seg om at visse personer mener han ikke fortjente gullballen.

- Det er ikke mitt problem at mennesker viser seg å være utstyrt med korttidshukommelse. I VM sa alle at jeg var verdens beste forsvarsspiller, men nå sier visse personer at trofeet ikke burde blitt gitt til en forsvarsspiller, sa Cannavaro onsdag.

Blant kritikerne er den franske landslagssjefen Raymond Domenech, Lyon-manager Gérard Houllier og tidligere Milan-sjef Arrigo Sacchi. Arsenal-manager Arsène Wenger sa prisen burde gått til hans egen spiss, Thierry Henry.

- Houllier mente det var galskap. Det respekterer jeg, men gullballen er i mitt hus nå. Jeg trodde aldri jeg skulle vinne denne prisen fordi det er veldig vanskelig å nå opp som forsvarsspiller. Derfor er prisen en anerkjennelse for alle i den kategorien, mente Real Madrid-stopperen.

Cannavaro er også en av kandidatene til å stikke av med prisen for årets spiller i verden, en pris som Ronaldinho vant i fjor, og som han kan vinne igjen 18. desember i Zürich. Zinedine Zidane er den tredje kandidaten.

(NTB)

VERDENS BESTE?: Fabio Cannavaro bryr seg ikke om kritikerne, og er stolt over å ha vunnet Gullballen. Foto: AP
VERDENS BESTE?: Fabio Cannavaro bryr seg ikke om kritikerne, og er stolt over å ha vunnet Gullballen. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart