<strong>BRASSESPARK:</strong> Emre Can scoret på lekkert vis. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
BRASSESPARK: Emre Can scoret på lekkert vis. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

Premier League:

Cans sylfrekke brassespark sikret tre poeng for Liverpool

- Jeg tenkte ikke så mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Watford - Liverpool 0-1

(Dagbladet): Liverpool tok mandag tre viktige poeng i kampen om topp de viktige topp fire-plassene i Premier League.

Det takket være Emre Can.

I første omgang skapte Liverpool lite, og kom ikke til de store sjansene. Men etter 45 minutter dunket Can til med det som ble kampens høydepunkt:

Ballen ble lagt inn i feltet, der Can gikk for brassesparket ved 16 meter. Det satt perfekt i nettveggen ved nærmeste stolpe.

- Jeg har aldri scoret et slikt mål før. Det er det beste jeg noensinne har scoret. Jeg så rommet, og løp dit. Det første jeg tenkte var at jeg skulle heade den, men jeg tenkte ikke så mye. Det viktigste var at vi tok tre poeng, sier Can til BBC.

- Det er tenkisk så bra utført. Det krever en enorm timing og kroppsbeherskelse for det der, sier tidligere englandsproff og TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Liverpool hadde flere store sjanser, men klarte ikke å score. Den største muligheten hadde innbytter Daniel Sturridge på overtid.

Men de røde fikk altså med seg tre poeng.

Et slag i fjeset for Liverpool var det da Coutinho måtte gå ut med skade etter drøyt fem minutter. Brasilianeren er viktig for Liverpool, men har vært mye ute med skade denne sesongen. Det så heldigvis for Liverpool ikke ut til å dreie seg om noe alvorlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer