Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cantona - fra Kung Fu til boksing

PARIS (Dagbladet): Med sin avslutningskamp for Manchester United 24. februar snur Eric Cantona defintitivt ryggen til fotballen. Cantona har for lengst gått til filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

24. februar blir det den store avskjeden i en vennskapskamp på Old Trafford. Så er det slutt. 27. februar setter han kursen for Mexico og innspillingen av «Mooky», skriver avisa Le Journal du Dimanche. «Mooky» handler om en fortapt bokser, spilt av Cantona som denne gangen har en av hovedrollene. Han tar timer i skuespillkunst en gang i uka og går og ser på og lærer gestene av profesjonelle boksere. Ifølge produsenten av hans første film er Cantona meget fotogen og kunne gjerne spille Shakespeare med Kenneth Branagh. Han produserer også teaterstykker i Paris, og har en mindre rolle i den engelske filmen «Elizabeth I» i fullt kostyme fra hennes tid.

Fotballen vil han være ferdig med. Han nekter enhver befatning med fotball-VM og har sagt opp en kontrakt med Nike til 2,6 millioner kroner året.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!