Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cantona-comeback på United

Eric Cantona skal spille for Manchester United igjen! Den franske eks-stjernen gjør sitt comeback i München-testemonialkampen den 18. august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere superstjernen har fått tillatelse til å skifte lag i testimonialkampen. I stedet for å spille mot sine tidligere lagkamerater, skal han nå spille med dem.

Cantona skal være kaptein for Manchester United mens Bryan Robson skal erstatte hans plass på Cantona XI-laget.

Organisatorene hadde planlagt å la Eric spille én omgang for hvert av lagene, men nå ønsker Kongen å spille en siste gang for United får han legger støvlene på hyllen. Som vanlig spiller han med nummer sju på ryggen, skriver Manchester United supporterklubb på sine internettsider.

I tillegg til Robson, skal etter alle solemerker tidligere United-stjerner som Steve Bruce, Mark Hughes, Gary Pallister, Paul Ince, Lee Sharpe og Andrei Kanchelskis stille opp ved siden av spillere som David Batty, Gary McAllister og Gary Speed.

TILBAKE IGJEN:</B> Det er ikke bare enkelt å kuttet ut fotballen for filmstjernen Eric Cantona. 18. august gjør superstjernen comeback - på Old Trafford.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!