Cantona frykter for Uniteds sjel

Bare sauer på laget?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fakta og mål: Everton og United i returkamper i Fa-cupen fra kl. 21

(Dagbladet.no): Eric Cantona har aldri vært redd for å snakke fritt. Onsdag var det hans elskede Manchester United som får unngjelde.

Den franske spisslegenden er redd for klubbens framtid etter amerikanske Malcolm Glazers inntog på Old Trafford. Og Cantona liker heller ikke Roy Keanes avskjed.

- Jeg er bekymret siden Glazer er på plass og Roy Keane er borte. Jeg har følelsen av at klubben er i ferd med å kvitte seg med filosofien sin. Det ville vært synd nå som vi er i en tidsalder der spillere blir brukt som sauer, sier Cantona ifølge The Sun.

Hva Cantona mener med «sauer» er like åpenbart som snakket om «måker etter tråleren», ordene mannen med kragen brukte etter at han karatesparket en Palace-fan i 1995.

Trolig savner Cantona spillere som seg selv i dagens Manchester United-årgang, de som følger hjertet uten en tanke for konsekvensene. Og han savner muligens den attraktive fotballen Alex Fergusons mannskap har vært kjent for.

- Dødsfallet til George Best kan ha kommet sammen med døden til sjelen i en unik klubb. United var kapable til å hente spillere som Best, Keane og Bobby Charlton - de som hadde balansen - og de respekterte at hver mann var ulik, sier Cantona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer