VERDENS BESTE: Eric Cantona (innfelt) mener Javier Pastore er verdens beste fotballspiller. Foto: VALERY HACHE/AFP/NTB Scanpix
VERDENS BESTE: Eric Cantona (innfelt) mener Javier Pastore er verdens beste fotballspiller. Foto: VALERY HACHE/AFP/NTB ScanpixVis mer

Cantona mener dette er verdens beste fotballspiller for øyeblikket

Javier Pastore er ikke enig.

• Følg Barcelona - Paris Saint-Germain i Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Hvis du spør en som er glad i fotball hvem som er verdens beste fotballspiller for øyeblikket, er sannsynligheten stor for at du vil høre navnene Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Men ikke alle er enig i at duoen er i en særklasse.

Bare spør tidligere Manchester United-spiller Eric Cantona.

Han holder Argentineren Javier Pastore for å være den beste i verden.

- I dag er den beste spilleren i verden, den mest spennende spilleren i verden, Pastore fra Paris Saint-Germain, har han tidligere uttalt til Sky Sports.

På spørsmål om hvorfor han mener dette, svarer franskmannen:

- Fordi jeg så nylig to kamper bare for å følge Pastore og hans pasninger. Han har noe spesielt. Fotball er interaksjon og det er derfor det er så populært, og Pastore kan gjøre ting andre ikke kan, sier Cantona, som mener Pastore er den mest kreative spilleren i verden.

Pastore ble konfrontert med uttalelsene på en pressekonferanse i forbindelse med kveldens kamp mot Barcelona. Han var ydmyk i møtet med journalistene.

- Cantona har sin mening og jeg setter pris på det han sier. Men, jeg deler ikke hans syn, sier Pastore.

25-åringen holder nettopp Messi og Ronaldo for å være de beste fotballspillerne i verden.

- Jeg sammenlikner ikke meg selv med de beste. Cantona liker god fotball og mål, men jeg syns Messi og Cristiano Ronaldo er utrolige spillere, sier Pastore.

Pastore ble den dyreste spilleren i fransk fotballs historie da han signerte for PSG i 2011.