OVERKJØRT: Fabio Capello likte ikke at han ble overkjørt av FA da de valgte å frata John Terry kapteinsbindet. Foto: AP Photo / Sang Tan / Scanpix
OVERKJØRT: Fabio Capello likte ikke at han ble overkjørt av FA da de valgte å frata John Terry kapteinsbindet. Foto: AP Photo / Sang Tan / ScanpixVis mer

Capello: - De fornærmet meg på det groveste

Slakter FAs inntreden i John Terry-saken.

(Dagbladet): Fabio Capello sa i kveld opp som England-manager, kort tid etter at han uttalte seg kritisk mot sin egen arbeidsgiver i «John Terry-saken».

Det engelske fotballforbundet (FA) fratok Terry kapteinsbindet tidligere i uken - uten å ha forhørt seg med Capello. Møtet Capello hadde med FA-leder David Bernstein i dag handlet i hovedsak om nettopp den avgjørelsen.

I en uttalelse gjengitt av The Guardian kommer italieneren med kraftig skyts mot FA:

- De fornærmet meg virkelig og tok fra meg autoriteten min. Det som virkelig slo og tvang meg til å ta denne avgjørelsen var denne mye oppskrytte rettferdighetssansen til Anglo-Saxere ettersom de er de første til å påstå at en er uskyldig til det motsatte er bevist.

- I Terry-saken fornærmet de meg på det groveste og ødela autoriteten min som sjef for England, noe som ville skapt problemer for laget, sier Capello.

Han mener FA gikk langt over grensen av han mener er rett.

- Jeg har aldri tolerert det når noen går over visse grenser, så det var lett for meg å se det nå og ta min avgjørelse om å dra, sier Capello.