Capello: - Veldig viktig mål for oss

AC Milan- Roma 2- 1. John Carew dunket inn det viktige bortemålet da Roma tapte for AC Milan.

Carew spilte fra start mot AC Milan i kvartfinalen i den italienske cupen i går. Nordmannen var bevegelig og god på topp for gjestene og kom til flere store sjanser, men det var vertene som tok ledelsen da danske Jon Dahl Tomasson scoret mot slutten av 1. omgang.

Minuttet etter var Carew centimetere fra utlikning da han avsluttet fra kort hold, men keeper Dida reddet strålende og Alessandro Nesta feide returen unna.

Giftig kveld

Lørenskog- gutten hadde en giftig kveld i Milano og fikk uttelling etter 78 minutter:

Daniele Tomassi krosset ballen inn i feltet der Carew hadde skaffet seg rom ved siden av en ukonsentrert Martin Laursen i Milan- forsvaret. Slikt straffer seg, og Roma- spissen dempet ballen på brystet og dunket den i det høyre hjørnet. 24- åringen fra Lørenskog tente håpet om semifinaleplass.

- Bortemålet var veldig viktig for oss, sa Roma- boss Fabio Capello til klubbens hjemmeside etter kampen.

- Jeg synes resultatet lyver og er skuffet over at vi slipper inn det siste målet - det kunne vært unngått, mente Capello.

Vitaminsprøyte

Vertene fikk en vitamininnsprøyting da det brasillianske stortalentet Kaka entret banen mot slutten av kampen og Roma- festen ble ødelagt. I kampen siste minutt sikret Massimo Ambrosini Milan- seier da keeper Zotti ikke maktet å holde et overlegg fra Serginho.

Men: Takket være en ung mann fra Lørenskog lever hovedstadslaget i håpet.

I dag skal John Carew i samtaler med Åge Hareide om hans rolle i landslaget.

- Hvem som kvalifiserer seg til semifinalen er helt åpent, men vi vil satse alt på hjemmebane. Det blir en hard kamp mot et så godt lag som Milan.

Returoppgjøret spilles på Stadio Olympico torsdag neste uke.

MÅLJUBEL: John Carew dempet ballen på brystet og dundret den i nota. Her feirer han scoringen sammen med lagkameraten Marco Delvecchio.