Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Capello blir ny Real Madrid-trener

Sa opp i Juventus i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no/ANB): Bare dager etter at Ramon Calderon ble valgt til ny president i den spanske klubben sier han at Fabio Capello blir ny trener.

– Capello vil bli presentert på torsdag – helt sikkert, sier Calderon ifølge avisen El Pais.

Capello er en av verdens mest suksessfulle trenere, og førte blant annet Real Madrid til seriemesterskapet i 1997. Han har vunnet serie A med Juventus, AC Milan og Roma, og vunnet mesterligaen med Milan i 1994.

Treneren er bundet av en kontrakt med Juventus til 2007, men klubben risikerer å rykke ned til serie C for sin rolle i fotballskandalen som ryster Italia.

Den nye Ral Madrid-presidenten Calderon lovet velgerne å skaffe Capello som ny trener.

Nå ser det ut til at han holder ord.

Juventus sier en uttalelse på sitt eget nettsted at «de regeistrerer Capellos valg, aksepterer hans oppsigelse og takker ham for den jobben han har gjort».

(ANB-AP)

PÅ VEI TIL MADRID:Den italienske seriemesteren Juventus kan bli flyttet ned til Serie C, og nå ser det ut til at trener Capello går til Real Madrid. Foto:AP/SCANPIX
PÅ VEI TIL MADRID:Den italienske seriemesteren Juventus kan bli flyttet ned til Serie C, og nå ser det ut til at trener Capello går til Real Madrid. Foto:AP/SCANPIX Vis mer
HOLDER ORD: Den nye Real Madrid-presidenten Calderon lover velgerne Capello som ny trener. Nå ser det ut til at han holder ord.