COLE TOK EN TERRY: Fabio Capello ble stående der med hånden sin da Ashley Cole tilsynelatende ignoertet England-sjefen på premieutdelingtribunen. Foto: PA/Nick Potts
COLE TOK EN TERRY: Fabio Capello ble stående der med hånden sin da Ashley Cole tilsynelatende ignoertet England-sjefen på premieutdelingtribunen. Foto: PA/Nick PottsVis mer

Capello fikk nei også på Wembley

Cole gikk rett forbi England-sjefen.

||| (Dagbladet): Fabio Capello har sett seg nødt til å beklage Englands VM-innsats, etter at han til slutt fikk beholde jobben.

I helga tok den 64-årige italieneren ut sin første landslagstropp etter mesterskapet i Sør-Afrika. Heller ikke det gikk som planlagt.

Og i går kveld toppet det seg da Chelsea-backen Ashley Cole bare spaserte forbi Capello på tribunen, etter Community Shield-oppgjøret mot Manchester United.

Italieneren ble stående med utstrakt hånd, akkurat som John Terry da den tidligere England-kapteinen prøvde å hilse på Wayne Bridge i vinter.

Ustø Cole Ifølge Daily Mail forklarer Cole at han ikke så landslagssjefen, fordi han konsentrerte seg om å holde seg på beina etter ustøhet på vei opp til premieutdelingen etter tapet mot United.

FERGUSON BEKLAGET: Fabio Capello gratulerte Alex Ferguson med seier, og fikk høre at United-sjefen først lørdag fikk vite at Micael Carrick likevel var frisk. - På fredag var jeg sikker på at han var ute i to uker, sier Ferguson. Foto: REUTERS/Toby Melville
FERGUSON BEKLAGET: Fabio Capello gratulerte Alex Ferguson med seier, og fikk høre at United-sjefen først lørdag fikk vite at Micael Carrick likevel var frisk. - På fredag var jeg sikker på at han var ute i to uker, sier Ferguson. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer

Capello fikk stoppet Michael Carrick, Manchester Uniteds midtbanespiller. Han er en spiller italieneren trodde var skadd, for det sa United-sjef Alex Ferguson fredag.

England-sjefen var tydelig overrasket over Carricks plutselige helbredelse, og signaliserte på tribunen at spilleren eller United burde ha tatt en telefon.

For nå trenger italieneren de spillerne han kan få på landslaget.

To stykker av de 23 som ble tatt ut til kampen mot Ungarn onsdag har nemlig takket nei til å stille for England, de ønsker ikke lenge å spille landslagsfotball.

PÅ ETTERSKUDD: Ashley Cole hadde ingen god kamp mot United, her prøver han seg på en takling på Dimitar Berbatov. Foto: AFP/GLYN KIRK
PÅ ETTERSKUDD: Ashley Cole hadde ingen god kamp mot United, her prøver han seg på en takling på Dimitar Berbatov. Foto: AFP/GLYN KIRK Vis mer

United-back Wes Brown avslo tilbudet fra England i går kveld, 23 landskamper får være nok.

- Etter mye tanker og med et tungt hjerte har jeg bestemt meg for at tiden er rett for å trekke meg tilbake fra landslaget. Som 30-åring føler jeg det er rett å tre til side, slik at yngre spillere slipper til, sier Brown.

Brown ble ikke tatt ut til VM, og det samme gjelder keeper Paul Robinson. Blackburn-målvakten fikk sjansen da Capello vraket både David James og tabbekeeper Rob Green.

Scholes vil ikke Men var straks ute med et Capello-avslag.

- Først nå kan jeg ta avgjørelsen, fordi jeg ikke på lang tid er blitt tatt ut på landslaget, sier Robinson.

Like før VM viste det seg at United-veteranen Paul Scholes på overtid hadde sagt nei til et comeback. Etter 3-1-seieren ble 35-åringen spurt om det er noen vits i at Capello spør igjen.

- Jeg tror ikke det, svarte Scholes.

FØRSTE STIKK: Ferguson kunne løfte trofeet etter generalprøven til Premier League på Wembley. Foto: AFP/ADRIAN DENNIS
FØRSTE STIKK: Ferguson kunne løfte trofeet etter generalprøven til Premier League på Wembley. Foto: AFP/ADRIAN DENNIS Vis mer