Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello fikk unnskyldning for badebilder

Han og kona knipset på ferie.

DETTE ER OK: England-sjef Fabio Capello vil ikke bli tatt bilder av når han er på ferie med familien, og har fått gjennomslag. Foto: EPA/GERRY PENNY
DETTE ER OK: England-sjef Fabio Capello vil ikke bli tatt bilder av når han er på ferie med familien, og har fått gjennomslag. Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer

|||

England-manager Fabio Capello (63) gjorde det umulige mulig med å få to engelske tabloidaviser til å be om nåde.

Italieneren, som ble engelsk landslagssjef i januar i fjor, rustet til kamp mot to av Englands største tabloidaviser etter at de trykket bilder av ham og kona i forbindelse med en badeferie.

Selv om Capello motsatte seg fotograferingen og klaget til avisene, valgte News of the World og Daily Mail å trykke bildene.

Etter Englands Fotballforbund (FA) tok saken opp med den britiske versjonen av Pressens Faglige Utvalg, innrømmet ledelsen for begge avisene at «interne rutiner» hadde sviktet og at bildene var blitt publisert som følge av en feil.

Nå har begge avisene bedt Capello om unnskyldning og kommet fram til et forlik med landslagssjefen som består i å donere penger til Sir Bobby Robson-fondet.

Engelske tabloider er beryktet for å forfølge kjendiser, og engelske landslagssjefer står skyhøyt på listen over menneskelige mål.

Capello er tidenes annen utenlandske manager for Englands fotballandslag etter svenske Sven-Göran Eriksson (2001-2006). Tidligere styrte han storklubber som Milan, Real Madrid, Roma og Juventus.

Tidligere denne måneden sørget Capellos menn for å kvalifisere England til fotball-VM i Sør-Afrika neste år.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling