Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello forbyr wags og playstation

Se Englands nye fy-liste.

(Dagbladet.no): Fabio Capello (61) er kjent som en beinhard trener. Han vraket David Beckham, fordi han ikke var matchtrent.

Nå har de som er inne i troppen fått klar beskjed at de ikke bare har en ny England-sjef.

Ingen besøk

Det er foreligger et helt nytt regelverk, og dill-dall er uønsket.

Daily Mail trykker i dag ei liste over hva som ikke lenger tillates på engelske landslagssamlinger. Damebesøk fra de berømte solbrillekledde wags-jentene som skapte oppstyr i VM i Tyskland kan gutta bare glemme.

• Det blir ingen besøk til spillerhotellet i Hertfordshire, verken fra jenter, venner eller agenter.

• Spillerne må innta måltidene sine ved samme bord. Og jammen må de ikke møte opp presist også.

• Dress og slips er ut på vei til kamp, nå er det treningsdresser som gjelder. På fritida er shorts og sandaler bannlyst.

NY LINJE: Fabio Capello snur opp ned på hverdagen til de engelske fotballspillerne på landslagssamling. I morgen debuterer han som England-sjef i privatkamp mot Sveits. Foto: Scanpix/Afp
NY LINJE: Fabio Capello snur opp ned på hverdagen til de engelske fotballspillerne på landslagssamling. I morgen debuterer han som England-sjef i privatkamp mot Sveits. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

• Det samme gjelder mobiler, så lenge ikke spillerne er på eget rom.

• Ikke tro at det er fritt fram på hotellrommene, tidtrøyte ved hjelp av Playstation eller dataspill tillates ikke.

Gerrard kaptein

Capello mener samlingene er så få og korte at de strenge reglene er påkrevd, dersom han skal klare å skape en vinnermentalitet i laget.

- Hvis folk er forbløffet over disse reglene, så er det fordi de ikke er vant til dem. Jeg mener vi har forpliktelser overfor supporterne. Derfor trenger vi arbeidsregler, slik at alt går skikkelig for seg, sier Capello til nyhetsbyrået PA i dag.

Det meste over var i høyeste grad lov da Steve McClaren styrte Englands stolthet, fotballandslaget. Foreløpig virker det som om England-stjernene setter pris på Capellos harde hånd.

Rio Ferdinand sa allerede i går at møtet med italieneren var som å være på skolen igjen. Med Capello som rektor og superstjernene som førsteklassinger.

- Ting skal justeres, men det må du regne med. At noen kommer inn og gjør akkurat det samme som forgjengeren blir galt. Vi regner med endringer, det er slik det må være, sier Steven Gerrard.

Liverpool-kapteinen er også kaptein for England når Capellos første landslag møter Sveits i morgen kveld.

Og etter to dager som sjef for troppen er Capello meget fornøyd med responsen fra kremen av fotballspillere på balløya.

- Jeg er veldig tilfreds med innstillingen. Med denne gløden, denne mentaliteten, tror jeg vi kan gjøre det veldig bra, sier Capello på dagens pressekonferanse.

BODDE I TYSKLAND: Englands fotballfruer, også kjent som Wags, var på besøk i Tyskland under store deler av VM for halvannet år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media