Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello freder Real-stjernene

Beckham, Raul og Ronaldo duger fortsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det har blitt spekulert i om David Beckham, Ronaldo og Raul er på vei vekk fra Real Madrid. De har lite å bekymre seg for, forsikrer lagets nye trener, Fabio Capello.

- Beckham er en viktig spiller for Real Madrid, sier han, og freder samtidig Ronaldo og Raul.

- For å vinne må man score mål, og det er Ronaldo en garantist for. Raul vil slå tilbake - han er også en viktig spiller for Real Madrid, sier Capello ifølge AP.

Cristiano Ronaldo har flørtet åpenlyst med Real Madrid de siste ukene, og har neppe svekket sine muligheter til å bli en «Galacticos» etter innsatsen i VM.

Capello lover ingenting - men innrømmer at han har stor sans for 20-åringen.

- Cristiano Ronaldo er en stor spiller, men han er en Manchester United-spiller. Spillere ønsker alltid å spille for Real Madrid, og vi er glade for at han ønsker seg hit, sier den tidligere Juventus-sjefen.

Nyvalgt Real-president, Ramon Calderon, har fått en tøff start i sin nye jobb. I går krevde Chelsea at FIFA etterforsker spanjolene for å forsøke å fiske Robben til klubben.

Calderon innrømte i dag at han hadde snakket med Robben, men forsvarte seg med at det skjedde før han ble president. Han lovte også Capello at han ikke ville blande seg inn i framtidige spillerkjøpte, og ga suksesstreneren følgende skussmål:

- Jeg valgte ham fordi han er en født vinner.

<B>FØRSTE DAG I NY JOBB:</B> Suksesstrener Fabio Capello holdt i dag sin første pressekonferanse i sin nye klubb, Real Madrid.