NEDTUR: Fabio Capello forsøker desperat å få laget sitt til å fungere mot Tyskland i går. I dag kan han være ferdig som engelsk landslagssjef. Foto: EPA
NEDTUR: Fabio Capello forsøker desperat å få laget sitt til å fungere mot Tyskland i går. I dag kan han være ferdig som engelsk landslagssjef. Foto: EPAVis mer

Capello innkaller til pressekonferanse

Kan være ferdig som engelsk landslagssjef etter VM-misere.

||| (Dagbladet): Englands VM-innsats var gjennomgående begredelig og endte i går med 4-1-tap mot Tyskland.

Fabio Capello svarte i går pressen på spørsmål om hans framtid som sjef for det engelske landslaget, da var han klar på at han ikke ville trekke seg.

- Trekke meg? Nei. Absolutt ikke, det kommer jeg aldri til å gjøre, sa Capello i går.

Tjener fett Samtidig ønsket han et møte med det engelske fotballforbundet (FA) for å få klarhet i om han fortsatt har tillit. Det møtet finner sted i dag og Capello skal møte pressen i etterkant, melder The Guardian.

Pressekonferansen er ventet å starte 14.30 norsk tid.

Capello har en svært lukurativ kontrakt med det FA og tjener 6 millioner pund i året, omlag 58 millioner kroner.

Han tok over landslaget etter at Steve McClaren ikke klarte kvaliken til EM i 2008. VM-kvaliken til Sør-Afrika gikk svært godt for England, som vant samtlige kamper til de var direkte kvalifisert.

- Merkelige disposisjoner Under VM har flere av de engelske spillerne sviktet, samtidig som Capello har fått mye kritikk for sine taktiske disposisjoner.

- Jeg er overrasket over valgene Capello har gjort. En rekke sentrale spillere har vært ute av form, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.

- Hva synes du om lønna hans på 6 millioner pund i året?

- Det er godt betalt, humrer Semb.

Capello har kontrakt til EM i 2012, men nå kan han være ferdig to år før tida. Det blir neppe billig for FA ...

PS! Det engelske landslaget flyr hjem til London i kveld.