TIL RUSSLAND?: Fabio Capello sa nylig opps om England-sjef. Nå kan han havne i russisk fotball. 
AFP PHOTO / CARL COURT
TIL RUSSLAND?: Fabio Capello sa nylig opps om England-sjef. Nå kan han havne i russisk fotball. AFP PHOTO / CARL COURTVis mer

Capello kan bli treneren til Eto'o

Russisk avis hevder italieneren er i Moskva.

Englands tidligere landslagssjef Fabio Capello kom søndag til Moskva for å forhandle med Anzji, melder den russiske avisen Sport Express.

65-åringen skal ha vært ønsket av den pengestinne russiske klubbens ledelse selv da han fortsatt hadde jobben som engelsk landslagssjef. Han kom til Moskva bare noen dager etter at han trakk seg etter uoverensstemmelser med ledelsen i Englands fotballforbund.

I helgen meldte flere russiske medier at Jurij Krasnozjan har fått sparken som Anzji-trener etter bare to måneder i jobben, men klubben ville ikke bekrefte opplysningene.

Klubben meldte derimot at direktør Soslan Sozijev har fått sparken, og at Krasnozjans framtid i klubben skal opp til vurdering mandag.

- Det kommer til å bli endringer, og vi har alvorlige grunner til å gjøre dem, sa klubbens visepresident German Tsjistjakov.

Anzji har brukt store penger siden klubben i fjor ble kjøpt av søkkrike Suleyman Kerimov. Samuel Eto'o skal ha blitt verdens best betalte fotballspiller da han signerte for Anzji.

Av sikkerhetshensyn bor og trener Anzji-spillerne i Moskva, og de flyr flere hundre mil til hjemmekampene i Makhatsjkala i Dagestan. Laget overvintrer på 7.-plass i russisk eliteserie.

(NTB)