HVA NÅ? Fabio Capello blir knyttet til trenerjobb i Inter. En beslutning er ventet i løpet av et par dager. Først venter samtaler med Englands fotballforbund. Foto: Scanpix/EPA/Sandro Zangrando
HVA NÅ? Fabio Capello blir knyttet til trenerjobb i Inter. En beslutning er ventet i løpet av et par dager. Først venter samtaler med Englands fotballforbund. Foto: Scanpix/EPA/Sandro ZangrandoVis mer

Capello lover jobb-avklaring innen to dager

Blir koblet heftig til Inter.

||| Fabio Capello blir koblet heftig til trenerjobb i Inter. Italieneren vil avklare sitt arbeidsforhold som engelsk landslagssjef i løpet av et par dager.

- Jeg sier alltid det samme. Mitt navn er alltid i avisene. Mitt navn blir også nevnt i radioen, men jeg kan ikke si noe om det. Jeg har ikke snakket med noen fra Inter, sa Capello etter søndagens 2-1-seier mot Japan.

Italiensk presse knytter Capello til den ledige trenerjobben etter José Mourinho i Inter. Ryktene kommer ubeleilig. Capello leder England i oppkjøringen til fotball-VM. Spekulasjoner er neppe det han trenger for å få arbeidsro før den endelig troppen tas ut.

- Situasjonen vil være klarlagt i løpet av to dager når jeg har fått snakket med Sir David Richards (formann), sa Capello.

Inter-eier Massimo Moratti har offentlig uttalt at Capello er blant kandidatene til trenerjobben på Giuseppe Meazza. Capello har tidligere spilt og trent både Juventus og Milan, to av Inters heftigste rivaler i italiensk fotball.

(NTB)