DRIKKEADVARSEL: Liverpool-spiss Andy Carroll har fått en oppfordring om å passe på livsstilen og begrense alkoholinntaket dersom han skal få mest mulig ut av potensialet sitt. Det sa Englands landslagssjef Fabio Capello mandag. FOTO: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
DRIKKEADVARSEL: Liverpool-spiss Andy Carroll har fått en oppfordring om å passe på livsstilen og begrense alkoholinntaket dersom han skal få mest mulig ut av potensialet sitt. Det sa Englands landslagssjef Fabio Capello mandag. FOTO: AP Photo/Kirsty WigglesworthVis mer

Capello med drikkead-varsel til Carroll

- Livsstilen hans er et problem.

Liverpool-spiss Andy Carroll har fått en oppfordring om å passe på livsstilen og begrense alkoholinntaket dersom han skal få mest mulig ut av potensialet sitt. Det sa Englands landslagssjef Fabio Capello mandag.

Englands dyreste fotballspiller fikk ikke spilletid da «Three Lions» slo til med 3-0-seier borte mot Bulgaria før helgen. Etter flere gode treninger kan den høyreiste angriperen likevel få en rolle når Wales gjester Wembley tirsdag.

- Livsstilen hans er et problem, hvis den ikke er god. Han må være forsiktig siden han er en viktig spiller, ikke bare for England, men også for Liverpool. Jeg tror han forstår hva han trenger å gjøre, sa Capello på en pressekonferanse mandag.

Carroll kom til Liverpool for godt over 300 millioner kroner og fikk sin første landskamp for England i november. Da oppfordret Capello ham til å ta grep i privatlivet sitt.

- Jeg tror han ønsker å være en god spiller og en god sportsmann. Han er nødt til å drikke mindre enn det som er normalt.

- Det er en privat beskjed, svarte landslagssjefen da han fikk spørsmål om hva han hadde sagt til spilleren.

- Han forstår mye, han er ung og og vi må hjelp ham og snakke med ham fordi han er en viktig spiller, påpekte Capello.

(NTB)