OVERRASKET: Noe døde i England-sjef Fabio Capellos ansikt da italieneren ble oppmerksom på det enorme presseoppbudet på Heathrow tidligere i dag. Foto: AP.
OVERRASKET: Noe døde i England-sjef Fabio Capellos ansikt da italieneren ble oppmerksom på det enorme presseoppbudet på Heathrow tidligere i dag. Foto: AP.Vis mer

Capello møtt av enormt presseoppbud og blitzregn

Nå må John Terry snakke om utroskapsskandalen.

||| (Dagbladet): For landslagskaptein John Terrys kan den siste uka antagelig oppsummeres i ett ord: Skandale.

29-åringen skal ha vært utro mot kona - med kjæresten til sin tidligere lagkamerat Wayne Bridge.

I dag landet England-boss Fabio Capello på balløya for å diskutere den pikante saken med landslagskapteinen.

Fotball-England venter spent på konklusjonen av møtet i morgen, som vil avgjøre om Terry fortsetter som landslagskaptein, eller om han må gi båndet fra seg.

Capellos avgjørelse
Det engelske fotballforbundet har gjort det klart at Fabio Capello alene vil avgjøre om 29-åringen får fortsette med båndet på armen.

Til det enorme presseoppbudet på Heathrow hadde landslagssjefen imidlertid ikke mye å berette.

- Ingen kommentar, vær så snill. Jeg kom akkurat, sa han, ifølge The Times.

Capello er under hardt press for å skaffe England en ny leder.

Veldig mange har engasjert seg i saken, deriblant Danmark-sjef Morten Olsen og Storbritannias sportsminister Gerry Sutcliffe.

Sistnevnte mener Capello bør se seg om etter en ny kaptein.

- Å være kaptein for England må du ha et bredere ansvar for nasjonen. Om disse anklagene viser seg å være sanne - og i øyeblikket er det bare anklager - reiser det spørsmål om rollen hans som England-kaptein, har Sutcliffe uttalt til Sky News.

John Terry selv har vært taus om saken, og ga fansen klar beskjed da Didier Drogba scoret mot Hull tidligere i uka.

29-åringen har, som sin påståtte elskerinne, hyret inn profesjonell hjelp for å takle mediehysteriet som har oppstått i England.

PS: Wayne Bridge er på full fart tilbake på fotballbanen etter kneskade. Til Manchester Evening News sier Citys fitnesstrener at backen muligens er kampklar til søndagens oppgjør mot Hull.

I HARDT VÆR: John Terry, her med kapteinsbindet for Chelsea, kan være ferdig som landslagskaptein i morgen. Foto: Lindsey Parnaby / EPA.
I HARDT VÆR: John Terry, her med kapteinsbindet for Chelsea, kan være ferdig som landslagskaptein i morgen. Foto: Lindsey Parnaby / EPA. Vis mer