Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello overrasket England-spillerne

- Vi ble som skoleelever, beskriver Rio Ferdinand.

(Dagbladet.no): Alle som hørte Fabio Capello da han ble presentert som ny engelsk landslagssjef, må ha fryktet for lagets muligheter til effektiv kommunikasjon.

Men den italienske 61-åringen satte seg et mål om forbedring da han ankom balløya i desember, og nå kan det virke som om han allerede har nådd det.

- Alt foregikk på engelsk

I dag holdt han nemlig sin første trening med spillerne, i forkant av onsdagens treningskamp mot Sveits.

Og spente spillere fikk seg en overraskelse da veterantreneren entret treningsfeltet.

- Alt foregikk på engelsk. Han var veldig flink, det overrasket meg, innrømmer Steven Gerrard for BBC.

- Gikk bedre enn jeg trodde

Også Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand lot seg overraske over landslagssjefens språklige ferdigheter.

COME ON, LADS: Italienske Fabio Capello ledet hele dagens trening på engelsk - noe som overrasket flere av spillerne positivt. Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX
COME ON, LADS: Italienske Fabio Capello ledet hele dagens trening på engelsk - noe som overrasket flere av spillerne positivt. Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX Vis mer

- Hele økta ble formidlet til oss på engelsk. Han fikk litt hjelp fra en tolk, men det gikk bedre enn jeg trodde, sier han.

Ferdinand skryter av Capellos naturlige autoritet.

- Vi er som skoleelever

- Bare ved at vi vet hva han har oppnådd, får han respekt. Vi er som skoleelever, som suger til oss all kunnskapen vi kan få, beskriver han.

Gerrard forteller på sin side følgende om hva Capello vil forbedre.

- Han mener vi kan bli bedre framover, og også bakover, oppsummerer Liverpool-kapteinen - og skulle dermed ha fått med det meste.

image: Capello overrasket England-spillerne
VINK TIL KAMERA: Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand (t.h.) føler seg litt som en skolegutt sammen med Englands nye landslagssjef, Fabio Capello.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media