Capello raser mot Real-styret

- De løy for meg.

(Dagbladet.no): Det er ikke nok å vinne for Real Madrid. Det fikk Fabio Capello merke. Han førte laget til seriegull i fjor, uten at det hjalp ham å beholde jobben.

Capello fikk fyken, og ble erstattet av tyske Bernd Schuster. Nå snakker italieneren ut om prosessen, som han mener var alt annet enn ren.

– (Sportsdirektør Predrag) Mijatovic løy for meg. Han sa «du kommer til å bli her. Vi kommer alle til å bli», sier Capello ifølge Sky Sports.

Også president Ramon Calderon får unngjelde.

– Jeg synes jeg fortjente mer respekt fra noen som kom og hentet meg fra Italia, noen jeg hjalp til å vinne klubbvalget og lykkes som president, sier eks-treneren om Real-sjefen.

Beckham

Capello snakker også om hvordan klubbledelsen besluttet at David Beckham ikke skulle få lov til å være en del av laget da det ble klart at han var klar for fotball i USA.

– Det var de som tok beslutningen om å sette ham ut. De sa jeg ikke kunne stole på en spiller som var klar til å forlate klubben, sier Capello.

VANT TITTELEN, MISTET JOBBEN: Fabio Capello ble erstattet etter klubbens jubelsesong. Nå raser han mot styret i Real Madrid. Foto: SCANPIX
VANT TITTELEN, MISTET JOBBEN: Fabio Capello ble erstattet etter klubbens jubelsesong. Nå raser han mot styret i Real Madrid. Foto: SCANPIX Vis mer