Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello risikerer tiltale

Skal ha holdt tilbake opplysninger i rettsforklaring.

Påtalemyndigheten i Italia vurderer å åpne sak mot den engelske landslagssjefen Fabio Capello for å ha holdt tilbake opplysninger for retten.

Påtalemakten i Italia har også planer om å fremme en tilsvarende sak mot Juventus-direktør Antonio Giraudo. Sakene går tilbake til kampfiksingsskandalen i 2006, der både Capello og Giraudo avga vitnemål uten selv å være involvert i selve saken.

Capello var trener for Juventus fra 2004 til 2006. Han skal ha holdt viktige opplysninger tilbake i saken, og det risikerer han nå å måtte svare for i retten.

Etter italiensk lov kan straffen for dem som blir dømt for å ha holdt tilbake opplysninger for retten bli dømt til fengsel i inntil seks år.

(NTB)

KAN TILTALES: Fabio Capello møtte i dag i retten i Roma for å vitne i en rettssak i tilknytning til korrupsjon innen fotballen. Nå risikerer Englands landslagssjef tiltale for å holde tilbake opplysninger i vitnemålet. Foto: Reuters/Scanpix
KAN TILTALES: Fabio Capello møtte i dag i retten i Roma for å vitne i en rettssak i tilknytning til korrupsjon innen fotballen. Nå risikerer Englands landslagssjef tiltale for å holde tilbake opplysninger i vitnemålet. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
image: Capello risikerer tiltale
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media