Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello tok ut Beckham

Kan få landskamp nummer 100.

(Dagbladet.no): Fabio Capello gir David Beckham sjansen til å få sin 100. landskamp for England.

Ikonet ble droppet da den italienske treneren tok ut sin første tropp som landslagssjef for England tidligere i år. Det skapte selvsagt rabalder blant engelske fans som ville se sin gamle lagkaptein runde 100 landskamper.

Som italiener er Capello selvsagt mer opptatt av å vinne fotballkamper, og droppet USA-proffen som ikke hadde spilt seriekamper på lang tid.

Nå er Beckham i gang med serieoppkjøringen, og Capellos assistent Franco Baldini så Beckham i treningskamp for LA Galaxy sist helg.

I dag ble Beckham tatt ut i en 30-mannstropp som skal slankes til 23 spillere før privatkampen mot Frankrike neste uke.

Dersom han ikke skulle få spille mot Frankrike, kan Beckham kanskje få jubileumskampen mot sitt nye hjemland seinere i år. USA kommer til Wembley for å spille treningskamp 28. mai, melder Press Association.

Middlesbrough-forsvarer David Wheater kan få landslagsdebuten for England dersom han kommer med i den endelige troppen.

John Terry og Frank Lampard er tilbake i troppen etter at de måtte stå over kampen mot Sveits på grunn av skader.

MØTTE HELT: David Beckham uttrykte stor begeistring da han møtte Pele på et veldedighetsarrangement i natt. I dag fikk han en ny opptur. Foto: AP/Scanpix
MØTTE HELT: David Beckham uttrykte stor begeistring da han møtte Pele på et veldedighetsarrangement i natt. I dag fikk han en ny opptur. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media