Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capello tviler på Beckham

Vrakes trolig mot Sveits.

(Dagbladet.no): Lørdag tar Fabio Capello ut sin første England-tropp.

David Beckham blir neppe et av navnene på lista over spillere til privatkampen mot Sveits, skriver flere britiske aviser i dag.

Årsaken er Capellos tvil om 32-åringens kampform, LA Galaxy-stjernen har ikke vært på banen siden november. Og i mellomtida er italieneren blitt imponert av både Blackburns David Bentley og Aaron Lennons (Spurs) - også de flankespillere på høyresida.

Beckham trente med Arsenal i januar, nettopp for å komme i form til Sveits-kampen. Og for høyrekanten handler det ikke bare om én landskamp.

En ny kamp med løvene på brystet blir nummer 100 for Becks.

Ifølge The Guardian kommer Capello til å ta en prat med Beckham denne uka. Allerede tviler han sterkt på formen til 32-åringen og akter å la sin fitnesstrener snakke med Arsenals støtteapparat.

Beckhams tidligere sjef i Manchester United, Alex Ferguson, håper superstjernen får sitt jubileum

- Å nekte David den 100. kampen er ikke riktig, og jeg tror Fabio Capello har bestemt seg i den saken, sa Ferguson fredag.

image: Capello tviler på Beckham

Dersom han ikke blir tatt ut til Sveits-kampen, så finnes det muligheter seinere. Ifølge The Independent åpner Capello for at Becks kan få prøve seg i én av fire privatkamper før VM-kvaliken starter til høsten.

Men da må Capello overbevises om at at Beckham får god nok matching i USA med LA Galaxy, der MLS-serien starter igjen i slutten av mars.

URO I REAL MADRID: Fabio Capello kjenner David Beckham godt fra Spania, der stjernen ble vraket da han annonserte sin overgang til Galaxy. Seinere i sesongen spilte Beckham seg inn på laget som vant serien. Foto: Scanpix/Afp
URO I REAL MADRID: Fabio Capello kjenner David Beckham godt fra Spania, der stjernen ble vraket da han annonserte sin overgang til Galaxy. Seinere i sesongen spilte Beckham seg inn på laget som vant serien. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
PÅ ARSENAL-BESØK: David Beckham håpet trening med en av Premier Leagues beste klubber ville være nok for Capello.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media