Capello vil ha med Carroll mot Frankrike

Hvis ikke FA stopper skandale-spissen.

HENGER HØYEST: Andy Carroll banket Arsenal-keeper Lukasz Fabianski i lufta og scoret det eneste målet i kampen på Emirates i går. Fra tribunen ble han fulgt av landslagssjef Fabio Capello. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix
HENGER HØYEST: Andy Carroll banket Arsenal-keeper Lukasz Fabianski i lufta og scoret det eneste målet i kampen på Emirates i går. Fra tribunen ble han fulgt av landslagssjef Fabio Capello. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Newcastle-spissen Andy Carroll skaper overskrifter både på og utenfor banen denne høsten.

I går scoret 21-åringen det eneste målet da Newcastle tok en overraskende seier over Arsenal borte på Emirates Stadium. På tribunen satt landslagssjef Fabio Capello.

Flere engelske aviser skriver i dag at italieneren ønsker å ha med seg Carroll i troppen som skal møte Frankrike onsdag om ni dager.

Ifølge The Sun vil Capello nå drøfte saken med toppene i det engelske fotballforbundet (FA).

Newcastle-manager Chris Hughton sier ifølge Daily Mirror han ikke var i tvil om å bruke Carroll på tross av alt oppstyret. Når det gjelder landslagsuttak, sier han dette:

- Jeg ønsker å se ham i troppen til Newcastle United, det er det viktigste. Alt utover det betyr at han har gjort seg fortjent til det.

Vraket sist Det var ventet at Carroll skulle være med i troppen mot Montenegro sist, men da ble han vraket fordi han hadde provosert U21-trener Stuart Pearce ved å ikke møte opp til en legeavtale.

Han skal ha blitt tilgitt for dette, men spørsmålet er nå om de stadig nye tabloidoppslagene om Carrolls privatliv kan påvirke uttaket.

Carroll bor for tida hjemme hos lagkaptein Kevin Nolan i påvente av rettssaken etter at han ble siktet for vold mot ekskjæresten på 18 år. Carroll har via sin advokat hevdet at det skjedde i selvforsvar.

I mellomtida har Carrolls bil blitt brent opp, og denne helga skrev avisene om en fuktig fest etter seieren mot erkerival Sunderland sist helg. Det skal ha endt i et livlig hjemme hos Nolan, hvis kone og barn skal ha vært bortreist.

Benekter kjennskap News of The World skrev at det ble funnet kokain på et bord, men presiserte at det ikke foreligger mistanke om at spillerne hadde brukt stoffet.

Begge spillerne tok også sterk avstand fra narkotika i går.

- Både Kevin Nolan og Andy Carroll nekter kategorisk å hatt ha noen kjennskap til at narkotika ble tatt med inn på eiendommen, og er glad for at avisa ikke engang antyder at de var klar over at det var narkotika til stede, skriver Newcastle i en pressemelding.

For to uker siden ble Carroll dømt for overfall mot en mann på en nattklubb i desember i fjor.

ET HODE HØYERE: Carroll i duell med Arsenals 18-åring Jack Wilshere, som debuterte for Englands a-landslag i august. Nå kan Carroll følge etter. Foto: Russell Cheyne, Reuters/Scanpix
ET HODE HØYERE: Carroll i duell med Arsenals 18-åring Jack Wilshere, som debuterte for Englands a-landslag i august. Nå kan Carroll følge etter. Foto: Russell Cheyne, Reuters/Scanpix Vis mer