Capello vraker Owen på grunn av formen

Tross to mål på tre kamper.

(Dagbladet.no): Englands italienske landslagssjef Fabio Capello offentliggjorde i går troppen til kvalikkampene mot Andorra og Kroatia.

Den store snakkisen i dag er at Newcastle-spissen Michael Owen ikke er tatt med. 28-åringen har scoret 40 mål på 89 landskamper, og England har ikke akkurat overflod av goalgettere å velge blant.

- Har ikke spilt

Capello så Owen og Newcastle tape 3-0 borte mot Arsenal på lørdag, spissens første kamp fra start denne sesongen.

- Owen er en god spiller, og scorer alltid masse mål for England. Men han har ikke spilt, og på dette tidspunktet trenger vi kampklare spillere, sier Capello ifølge PA.

Owen spilte hele kampen mot Arsenal uten å score. Tidligere i sesongen har han kommet inn som innbytter og scoret i to av Newcastles kamper - i Premier League mot Bolton og i ligacupen mot Coventry.

- Ingen er uerstattelig

Men Capello beviste at han mente alvor da han på fotballforbundets hjemmeside varslet allerede før uttaket:

HAR SCORET TO: Michael Owen har scoret i to innhopp denne sesongen. Lørdag spilte han 90 minutter mot Arsenal uten scoring. Det holdt ikke til å overbevise landslagssjef Fabio Capello om at han er i form. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix
HAR SCORET TO: Michael Owen har scoret i to innhopp denne sesongen. Lørdag spilte han 90 minutter mot Arsenal uten scoring. Det holdt ikke til å overbevise landslagssjef Fabio Capello om at han er i form. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix Vis mer

- Ingen er uerstattelig, ikke kapteinen, ikke visekapteinen - ingen, sa sjefen.

Fulhams midtbanespiller Jimmy Bullard (29) er debutanten i troppen mens Steven Gerrard, Owen Hargreaves og Michael Carrick ute med skader.

England møter Andorra i Barcelona førstkommende lørdag, og Kroatia i Zagreb onsdag 10. september.

Capello vraker Owen på grunn av formen