Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Capellos jernhånd rammer Owen

England stiller med bare én spiss mot Sveits i kveld.

• Direkte fra kl. 20.30: Åtte privatlandskamper, spark for spark 

(Dagbladet.no): Fabio Capello (61) tar ut sin første England-ellever før møtet med Sveits i kveld.

I går ble det klart at wags-besøk og playstation-spilling er bannlyst på landslagssamlinger. I dag får spissstjernen Michael Owen etter all sannsynlighet beskjed om at tida med klippekort på laget er over.

Flere engelske aviser melder i dag at Newcastle-spissen vrakes i Capello-debuten.

Cole får nøkkelrolle

På gårsdagens treningsøkt var Manchester United-spiss Wayne Rooney alene på topp, med Chelseas Joe Cole som playmaker like bak.

Owen har bare scoret ett mål på ni ligakamper, og var tilskuer da Capello drillet inn formasjoner i går.

28-åringen har vært skadeforfulgt, men England-forgjengerne har likevel nølt med å vrake den tidligere Liverpool- og Real Madrid.

FIKK PRØVE DRAKTA: Michael Owen (nummer to fra venstre) var med da England og Capello presenterte den nye bortedrakta. Alt tyder på at Newcastle-spissen ikke får ta på seg landslagstrøya fra start i kveld. Foto: Scanpix/Epa
FIKK PRØVE DRAKTA: Michael Owen (nummer to fra venstre) var med da England og Capello presenterte den nye bortedrakta. Alt tyder på at Newcastle-spissen ikke får ta på seg landslagstrøya fra start i kveld. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Det skjedde sist under EM i 2000.

Capello har oftest stilt med to spisser på klubblagene sine, men sier at han prøver seg fram med England inntil videre.

- Jeg har alltid brukt 4-4-2, men det er ikke viktigst. I Premier League-kamper har jeg sett at bare to-tre lag spiller med to spisser. De andre bruker én. Jeg har klare ideer om hvordan mitt lag skal spille, sier Capello.

Beckham-effekten

Italieneren ønsker å dempe forventningene foran kveldens Wembley-oppgjør.

- Vi kan ta det først, jeg er ingen Messias. Jeg er bare en som prøver å oppnå resultater ved hjelp av hardt arbeid, sier Capello.

I forrige uke vraket han David Beckham og det kan ha gitt en ønsket effekt på hele troppen.

- Hvis du hadde spurt 10 andre managere om hva de ville gjort, så hadde kanskje ni tatt ham ut. Men det er manageren som avgjør. Vi er bare her for å bli tatt ut, ikke for å ta ut andre. Jeg har ingen idé om hvem som skal spille, eller reaksjoner på det, sier United-stopper Rio Ferdinand.

image: Capellos jernhånd rammer Owen

Treneren som har vunnet ni seriemesterskap og løftet Champions League-trofeet får ta seg av det.

• Trolig England-lag: David James - Wes Brown, Rio Ferdiand, Matthew Upson, Ashley Cole - David Bentley, Steven Gerrard, Owen Hargreaves, Ashley Young - Joe Cole - Wayne Rooney.

INGEN MESSIAS: Capello mener suksess bare kan skapes ved hardt arbeid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media