- Carbone er ikke verdt prisen

Aston Villas Paul Merson mener at klubben bør la italienske Benito Carbone få forlate klubben når kontrakten hans utgår i juni denne sesongen.

Italieneren ønsker å spille for Villa, men har forlangt skyhøye 520000 i uka for å skrive under ny kontrakt. Får Carbone gjennomslag får sine krav blir han klubbens desidert best betalte spiller, med nesten dobbelt så mye i uka som stjerner som Dion Dublin og Gareth Southgate.

Andre alternativ

Tidligere Arsenal-spiller Merson uttaler til BBC at han ikke synes Carbone er verdt denne prisen og at klubben heller burde se seg om etter andre alternativer. Han sier:

- Det ville sette klubben i en meget vanskelig situasjon hvis klubben går med på dette. De fleste av spillerne på førstelaget tjener bare halvparten av denne summen og det er ikke bra hvis en spiller skal få så mye mer enn alle andre.

Problembarn

Benito Carbone har tidligere fått sparken i Sheffield Wednesday etter å ha røket uklar med manager Danny Wilson. Nå ser det altså ut til at Carbone igjen skal skifte klubb, etter bare et halvt år på Villa Park.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no