Carbonero hinter om Casillas-exit

Vet ikke om sønnen blir født i Madrid eller utlandet.

OMSTRIDT: Carbonero hadde en sentral rolle da Casillas og Sergio Ramos lekket til media at det var uro i garderoben på Bernabèu og at troppen var delt under Mourinho.  REUTERS/Marcelo Del Poz
OMSTRIDT: Carbonero hadde en sentral rolle da Casillas og Sergio Ramos lekket til media at det var uro i garderoben på Bernabèu og at troppen var delt under Mourinho. REUTERS/Marcelo Del PozVis mer

(Dagbladet): Iker Casillas sin kjæreste, Sara Carbonero, sprer usikkerhet rundt keeperens fremtid i klubben i et intervju med spanske El Pais.

Carbonero og Casillas venter sitt første barn sammen og sønnen kommer mest sansynlig til å bli født i desember eller tidlig neste år. Men hvor er enda usikkert i følge journalistkjæresten.

- Jeg vet ikke om sønnen min kommer til å bli født i Madrid eller utenfor Spania.

Uttalelsene skaper om ikke annet enda mer usikkerhet rundt Casillas sin fremtid i den spanske storklubben. Keeperen har vært linket til Dortmund i tysk media som en ideell erstatter for Weidenfeller. Også Arsenal og Manchester City følger situasjonen tett.

Casillas har siden hans debut i 1998 blitt regnet som en av verdens beste keepere. Men ikonet kom i unåde hos Jose Mourinho under portugiserens regjeringstid i Madrid og har slitt i ettertid med å komme tilbake mellom stengene.

Heller ikke den nye treneren Carlo Ancelotti har vært spesielt interessert i å starte landslagskeeperen. Diego Lopez har vært det foretrukne valget til italieneren og rapporter fra spansk media melder at Casillas ikke er spesielt fornøyd med situasjonen.

• Real Madrid spiller mot Villarreal på lørdag. Da kan blant annet Gareth Bale få sin debut for klubben. Da også trolig med Casillas på benken.

JOURNALIST: Sara Carbonero jobber for den spanske TV-kanalen Telecinco. Hun kom i søkelyset under VM i 2010 da hun kysset Casillas på direkten etter et intervju. EPA/KIKO HUESCA
JOURNALIST: Sara Carbonero jobber for den spanske TV-kanalen Telecinco. Hun kom i søkelyset under VM i 2010 da hun kysset Casillas på direkten etter et intervju. EPA/KIKO HUESCA Vis mer