Cardif sprengte overgangsrekorden sin

Kjøpte Steven Caulker fra Tottenham.

CARDIFF-KLAR: Steven Caulker (t.v.) er klar for Cardiff. Her med Italia-spiss Ciro Immobile under U21-EM i juni. Foto: AFP PHOTO / JACK GUEZ/NTB Scanpix
CARDIFF-KLAR: Steven Caulker (t.v.) er klar for Cardiff. Her med Italia-spiss Ciro Immobile under U21-EM i juni. Foto: AFP PHOTO / JACK GUEZ/NTB ScanpixVis mer

Cardiff sprengte klubbens overgangsrekord da forsvarsspilleren Steven Caulker ble kjøpt fra Tottenham onsdag.

Den nyopprykkede Premier League-klubben kunngjorde nyheten på sitt nettsted, men ville ikke oppgi nøyaktig hvor mye den engelske landslagsspilleren kostet.

- Cardiff City kan i kveld bekrefte en rekordsignering i Steven Caulker fra Tottenham, uttalte waliserne.

Tidligere i sommer var det det danske spisstalentet Andreas Cornelius som slo overgangsrekorden. Han kostet 67 millioner kroner (7,5 mill. pund) da han ble hentet fra FC København.

Caulker er manager Malky Mackays fjerde kjøp siden Cardiff rykket opp til engelsk fotballs toppnivå for første gang på 51 år. Han var i 2011/12-sesongen utlånt til Swansea, som også har base i Wales.

- Jeg er henrykt over å være her og gleder meg til min nye utfordring. Jeg takker Tottenham for alt de har gjort for meg siden jeg var et barn. Nå er jeg klar for en ny start, et nytt kapittel, og jeg er her for å kjøre på, sa Caulker.

(NTB)