Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cardiff-eier ba spillerne være som «stygge menn med vakre koner»

Sliter i serien.

FRITTALENDE: Cardiff sliter i engelsk mesterskapsserie. Klubbeier Vincent Tan har prøvd å inspirere spillerne med en mildt sagt bisarr peptalk hvor ham ba dem «være som stygge menn med vakre koner». Foto: NTB Scanpix
FRITTALENDE: Cardiff sliter i engelsk mesterskapsserie. Klubbeier Vincent Tan har prøvd å inspirere spillerne med en mildt sagt bisarr peptalk hvor ham ba dem «være som stygge menn med vakre koner». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cardiff sliter i engelsk mesterskapsserie. Klubbeier Vincent Tan har prøvd å inspirere spillerne med en mildt sagt bisarr peptalk hvor ham ba dem «være som stygge menn med vakre koner».

Den malaysiske milliardæren er frustrert over at laget ikke er mer målfarlig og valgte å snakke til spillerne på treningsfeltet denne uken.

- Jeg holdt en tale hvor jeg ba dem om å skyte mer. Jeg sa: Har dere sett stygge menn som går omkring men svært vakker kone? Vel, det er fordi de har spurt 30, 40, 50 ganger før de endelig fikk ja, fortalte malaysieren til lokale medier i Cardiff.

- På den andre side kan en pen mann spørre én gang, få «nei» til svar og gi seg med det. Jo mer du prøver, desto større suksess får du. Vi må ha mye flere avslutninger, så kommer vi til å score mer og vinne kamper, fortsatte Tan.

- Ikke nok med det, publikum kommer til å elske det!

Stakkars Slade Tans tale til spillerne styrker ikke posisjonen til klubbens pressede manager Russell Slade. Han har greid å beholde jobben siden han etterfulgte sparkede Ole Gunnar Solskjær høsten 2014, men med laget på en beskjeden 9.-plass og fem poeng bak siste plass som gir opprykkskvalifisering, kan han ikke føle seg trygg.

For Tan er det store målet å ta klubben tilbake til Premier League, der de store pengene er.

- Ikke avfei meg ved å si at jeg ikke har greie på fotball. Jeg har lært veldig mye. Jeg ser stadig Premier League-spillere som scorer fra distanse, og vi må gjøre som dem, fortsatte Tan ivrig i sin utlegning for de lokale journalistene.

Skyt, skyt skyt - I hver kamp ønsker jeg å se 30 eller 40 avslutninger. Skyt fra 25 meter, eller fra 30. Hva er poenget med pasning etter pasning etter pasning? Om du ikke er Lionel Messi, kommer det ikke til å virke, sa klubbeieren og prøvde å redusere fotball til elementær matematikk.

- Skyter vi 30 ganger så får vi tre mål. Da blir 40 skudd til fire mål og 50 skudd til fem mål, sa han.

Om det da ikke i stedet blir en haug ufarlige avslutninger fra håpløse posisjoner.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media