SVIKTET: En person i Cardiff City er sparket etter å ha sendt lagoppstillingen til motstanderen før kampen mot Crystal Palace forrige helg. Cardiff  og Ole Gunnar Solskjær tapte kampen 3-0. Foto: AP Photo/Sang Tan
SVIKTET: En person i Cardiff City er sparket etter å ha sendt lagoppstillingen til motstanderen før kampen mot Crystal Palace forrige helg. Cardiff og Ole Gunnar Solskjær tapte kampen 3-0. Foto: AP Photo/Sang TanVis mer

Cardiff har sparket person for å ha røpet Solskjærs lagoppstilling

Har kopi av SMS.

(Dagbladet): Cardiff City har sparket én person i klubben, og en annen blir trolig straffet etter at Cardiffs lagoppstilling ble lekket til motstanderen Crystal Palace før kampen forrige helg.

- Klubben har kopi av en SMS som inneholder eksakt samme lag som Solskjær startet med, sier en kilde til lokalavisa Wales Online.

Klubben ønsker foreløpig ikke å gå ut med navnene på de to personene.

Solskjær skal allerede 24 timer før kampen mot Crystal Palace visst at noen i klubben hadde røpet laget.

Tenker bare fotball Styreleder i Cardiff, Mehmet Dalman har tatt kontakt med Premier League for å klage etter lekkasjer rundt startelleveren.

- Klubben sitter på en SMS og Solskjær har vært i kontakt med Palace-manager Tony Pulis der han har uttrykt skuffelse, sier en kilde til lokalavisa.

På en pressekonferanse i dag fortalte Solskjær at han vil tenke på det sportslige foran Southampton-kampen i morgen.

- Jeg konsentrerer meg om fotballen, og hvordan vi kan være best mulig rustet før kampen mot Southampton (i morgen). Jeg fokuserer kun på den. Når det gjelder andre ting henviser jeg til Mehmet Dalman (styreleder i Cardiff), sa Solskjær.

Anklaget Moody Ifølge britisk presse skal sportsdirektør Iain Moody i Palace ha forsøkt å snike til seg lagoppstillingen til Cardiff før kampen sist lørdag. Moody var tidligere sportssjef i Cardiff, og prøvde angivelig å benytte seg av kontakter i klubben.

- Jeg snakker ikke om Crystal Palace. Southampton er jobben min nå, sa en ordknapp Solskjær i dag.

- Alle spillerne mine er klare for kampen mot Southampton. Det er ingen grunn til å tvile på stoltheten, lojaliteten og profesjonaliteten til noen av dem. Selv har jeg bygd livet mitt på lojalitet og ærlighet. Det er verdier jeg har fått fra moren og faren min.

En talsperson for Premier League bekrefter at de vil etterforske påstandene om lekkasjer. Crystals Palaces sportsdirektør Iain Moody avviser påstandene.

- Dette er helt utrolig og ekstraordinært usant. Det er usant, fullstendig usant, sier Moody.