- Cardiff og Solskjær krever 0-3-tap strøket

Har sendt formell klage.

KLAGER: Cardiffs manager Ole Gunnar Solskjær så laget tape mot Crystal Palace tidligere i april. Nå har klubben sendt inn en formell klage og krever tapet strøket.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
KLAGER: Cardiffs manager Ole Gunnar Solskjær så laget tape mot Crystal Palace tidligere i april. Nå har klubben sendt inn en formell klage og krever tapet strøket. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cardiff har sendt inn en formell klage etter 0-3-tapet mot Crystal Palace i Premier League og krever at resultatet blir strøket.

Det melder BBC.

Den britiske tv-stasjonen melder at Cardiff og manager Ole Gunnar Solskjær har sendt et fem sider langt brev til Premier League. Bakgrunnen er at Palace-manager Tony Pulis visste at Palace-sportssjef Iain Moody prøvde å skaffe Cardiffs startellever før kampen 5. april.

- Jeg har aldri hørt om noe lignende og det vil overraske meg veldig dersom Cardiff får medhold, sier TV 2-ekspert Petter Myhre til Dagbladet.

- Det er klart det kan være en fordel for motstanderen å vite lagoppstillingen, og om Cardiff spiller med to eller tre midtstoppere. Dette kan tolkes som et brudd på fair play, men jeg tror det må mer til for å annullere eller stryke et resultat, sier Myhre.

TV 2-eksperten mener klagen til Cardiff viser et lag i desperat kamp for å overleve i Premier League.

- Cardiff er i en presset situasjon og hvis de føler seg sviktet så har de selvsagt sin rett til å klage. Men jeg kjenner ikke regelverket godt nok til å vite om grunnlaget er godt nok. Det skal mye til for at noen tør å endre resultater, sier Myhre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer