Cardiff-sjefen: - Dæhli kan selges i januar, men prislappen blir høy

Utelukker ingenting.

PÅ VEI BORT? Mats Møller Dæhli har spilt lite den siste tida. Her er han i aksjon mot Coventry City i ligacupen. Foto: David Rawcliffe / Propaganda / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Mats Møller Dæhli har spilt lite den siste tida. Her er han i aksjon mot Coventry City i ligacupen. Foto: David Rawcliffe / Propaganda / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kveld ble det kjent at Mats Møller Dæhlis agent Jim Solbakken skal møte Cardiff-manager Russell Slade i morgen for å diskutere den lille teknikerens framtid i klubben.

Dæhli har bare spilt 20 minutter med A-lagsfotball siden Ole Gunnar Solskjær forlot klubben for halvannen måned siden. Det er ikke godt nok for en 19-åring med et uvanlig talent.

- Stor overgangssum Russell Slade møtte pressen i Wales i formiddag, i forbindelse med Bluebirds' oppgjør mot Birmingham i morgen.

Som ventet fikk manageren spørsmål om sin norske juvel, og han la ikke skjul på at 19-åringen kan få seg ny arbeidsgiver i januar.

- Jeg skal møte agenten hans, men ikke les så mye ut fra det. Jeg har hatt møter med en rekke agenter og representanter ellers også. Nå som vi sitter her kan jeg si at jeg ikke er ute etter å selge ham, og at det vil bli en stor overgangssum hvis han flytter på seg, sier Slade, sitert på hjemmesiden til Wales Online, som fulgte pressekonferansen direkte.

Senere legger Slade til:

- Det kan hende Mats blir solgt eller lånt ut, men han kan også bli her i to år til. Alle muligheter er åpne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer