MINUS I BOKA:  Nye tall viser at gjelden nå er oppe i 1,2 milliarder kroner, og i regnskapsåret 1. juni 2012 - 31. mai 2013 gikk klubben med over 300 millioner kroner i underskudd. Det skriver Daily Mail. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
MINUS I BOKA: Nye tall viser at gjelden nå er oppe i 1,2 milliarder kroner, og i regnskapsåret 1. juni 2012 - 31. mai 2013 gikk klubben med over 300 millioner kroner i underskudd. Det skriver Daily Mail. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALLVis mer

Cardiff skylder Vincent Tan 670 millioner kroner

Røde tall for Solskjær.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær fikk et tøft gjensyn med Premier League i går da Cardiff gikk på en smell med 0-2 hjemme mot West Ham.

- Vi ønsket oss en seier i dag, men slik skulle det ikke bli. Vi hadde ballen dobbelt så mye som dem, og dobbelt så mange skudd. Sånn er fotball - man får ikke alltid det man fortjener.Vi er fem poeng bak 10.-plassen. Det er utrolig jevnt i bunnen, sa han ifølge BBC etter kampen.

Cardiff-eier Vincent Tan har gjort det klart at Solskjær har betydelige midler å handle for i overgangsvinduet, men klubbens gjeld er alt annet enn ubetydelig.

Røde tall Nye tall viser at gjelden nå er oppe i 1,2 milliarder kroner, og i regnskapsåret 1. juni 2012 - 31. mai 2013 gikk klubben med over 300 millioner kroner i underskudd. Det skriver Daily Mail.

Den største økningen finner man i spillerlønninger som steg fra 188 millioner til 274 millioner kroner. Hovedårsaken til dette var store bonusutbetalinger etter at laget i sommer rykket opp til Premier League.

Omlag halvparten av klubbens gjeld (670 millioner kroner) er til klubbeier Tan.

- En god ansettelse Solskjærs forgjenger, Malky Mackay, tror den tidligere Molde-manageren er rett mann for waliserne.

Mackay, som fikk sparken i romjula, tror kombinasjonen Solskjær og Cardiff er en god match

- Jeg tror det er riktig jobb for ham. Han kommer fra norsk fotball til Premier League, og en klubb som har riktig struktur, sa Mackay på Match of the Day.

Skotten mener at alt ligger til rette for at Solskjær skal lykkes.

- De har gode treningsfasiliteter, 30 000 mennesker som vil komme på hjemmekampene hver uke og et lag som absolutt har kvalitetene som trengs for å overleve i Premier League.

Han understreker samtidig at ingenting kommer gratis. Overgangen fra Norge til England er stor, men Mackay tror Solskjær har det som skal til for å takle forskjellen.

- Han er en god ansettelse. Han har spilt i Premier League tidligere, og han har gjort det bra i Norge, men det kommer til å bli et lite kultursjokk for ham likevel.