Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cardiffs «gale» eier vil ha Solskjær som ny manager, må kjempe med West Brom

Sparker trolig Mackay i helga.

SISTE KAMP? Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen. De kan fort ha blitt Solskjærs siste kamp som Molde-sjef. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
SISTE KAMP? Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen. De kan fort ha blitt Solskjærs siste kamp som Molde-sjef. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Sjekk Dagbladets oddstips her!

(Dagbladet): Cardiff-eier Vincent Tan er en lite populær mann blant fansen til den walisiske klubben. Han har blant annet byttet farge på draktene og endret klubblogoen.

Nå vil han også sparke Malky Mackay, manageren som er svært godt likt av supporterne.

På toppen Tans ønskeliste til jul?

Ole Gunnar Solskjær og Sven Göran Eriksson.

Mye penger I alle fall om vi skal tro flere britiske medier, blant annet The Guardian.

- Solskjær, tidligere Manchester United-spiss og nå sjef i den norske klubben Molde, er ett av navnene som vurderes. Sven Göran Eriksson, som for tida jobber i Kina, er en annen mulighet, skriver visa.

The Guardian hevder også at milliardær-Tan kommer til å love et gigantiske overgangsbudsjett til den nye manageren. Det til tross for at han nylig sa til Mackay, altså den nåværende manageren, at det ikke finnes en «eneste penny tilgjengelig til spillerkjøp.»

Ince og Jones? Nettstedet Wales Online skriver at det er ventet å bli en kamp mellom West Brom og Cardiff for å sikre seg tjenestene til Solskjær. De skriver også at Molde skal ha bekreftet at to britiske klubber har kommet med konkrete henvendelser på kristiansunderen.

The Mirror, på sin side, hevder at Solskjær er på toppen av Cardiffs managerliste, men skriver også at to andre navn er aktuelle. Disse er Paul Ince og tidligere Cardiff-sjef Dave Jones, som i sin tid ble erstatttet av Mackay.

Så gjenstår det bare å se hvem som leder Cardiff når de møter Liverpool 13:45 i dag. Den kampen følger du selvsagt i vårt fotballstudio.