Carew: - De fikk ikke tak i meg

Sikret Villa-poeng med klassescoring.

(Dagbladet.no): Aston Villa - Manchester City 1-1.

John Carew blir bare bedre og bedre i Aston Villa-trøya, og i dag viste han igjen hvor viktig han er for Birmingham-klubben.

Carew var en konstant trussel mot Micah Richards og Richard Dunne i City-forsvaret, og sikret uavgjort med en strålende enkeltmannsprestasjon.

- Carew var fenomenal, sa manager Martin O\'Neill etter kampen, og hadde vel rett i det.

På BBCs sportssider har leserne kåret Carew til Man Of The Match, og i det denne artikkelen skrives står nordmannen med karakteren 7,59 av 10.

Det er også en ganske fornøyd nordmann som sitter i bilen på vei hjem fra kamp når Dagbladet.no får tak i ham med en scoringsgratulasjon.


- Jo, takk, det var moro. Vi spilte en god kamp, men det er synd vi ikke får avgjort mot slutten og tar alle tre poengene, mener Carew.

- Fikk ikke tak i meg

Carew er ganske så nøktern når han blir bedt om å fortelle hvordan han opplevde scoringen sin.

Carew: - De fikk ikke tak i meg

- Jeg mottok ballen langt ute og fikk forsvareren på feil fot. Da jeg vendte og satte fart, fikk de ikke tak i meg, ler han.

Så da hjelper vi gjerne til litt: Nordmannens vending foran Richard unne var rett og slett utsøkt, og med tre City-forsvarere i hælene var han helt ustoppelig på vei mot mål.

Og like etter kunne han blitt tomålsscorer også, da ballen smalt i stolpen omtrent fra samme posisjon.

- Ja, den så jeg inne, men han fikk så vidt en hånd på den dessverre, sier Carew om City-målvakt Joe Hart.

Håper på litt julefeiring

Carew forteller om et Aston Villa-lag i framgang, som gleder seg til den hektiske juleperioden.

Med dagens uavgjort ligger Villa fortsatt på åttendeplass i Premier League, men det er bare fem poeng opp til motstander Manchester City på fjerdeplass.

- Nå ligger vi der vi vil være. Vi kunne kanskje ha tatt noen flere poeng hittil, men vi spiller bare bedre og bedre, sier Carew til Dagbladet.no.

Carew: - De fikk ikke tak i meg

Som kjent er ikke jula akkurat tiden for å slappe av og kose seg i Premier League, men litt høytid tror Carew likevel det blir.

- Jeg skal prøve å få til litt julefeiring, selv om det er masse kamper. Jeg håper å få til en tur hjem til Norge også, sier Carew.

STOR: «Lille-John» er nok ikke det kallenavnet Manchester City-forsvaret først ville gjettet John Carew er forbundet med etter dagens kamp på Villa Park. Foto: AFP/SCANPIX
STOR: «Lille-John» er nok ikke det kallenavnet Manchester City-forsvaret først ville gjettet John Carew er forbundet med etter dagens kamp på Villa Park. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
POENGDELING: John Carew er fornøyd med egen innsats, men skulle helst hatt tre poeng i stedet for det ene Villa fikk.
DUELL: John Carew i kamp med Richard Dunne.