Carew: - Jeg trener i morgen

Forkjølelsen slipper taket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norge kan se fram til å ha en frisk John Carew på plass mot Tyrkia i på lørdag. I dag som i går holdt han seg innendørs og trente alternativt på hotellet mens de friske gutta spilte fotball i kulda på Bislett.

Men i morgen er det fram med knotteskoene igjen.

- Jeg trener i morgen, sier Aston Villa-spissen til Dagbladet.no.

- Jeg må bare bli så bra at jeg kan trene ute med de andre. Jeg var inne for å slippe den kalde lufta, forklarte Carew under dagens pressetreff.

Også landslagslege Thor Einar Andersen bekrefter at forkjølelsen er i klar bedring hos både Thorstein Helstad og John Carew.

- Vi satser på at de gjennomfører en halv trening i morgen, sier Andersen.

Carew har vært strålende for Norge i høst, men gikk glipp av kampen mot Bosnia på grunn av kneskaden som han har slitt med de siste ukene.

Han kjenner tyrkisk fotball fra tida i Besiktas (2004-05), og mener oppskriften for Norge er ganske enkelt å fortsette med det gode spillet fra de siste kampene.

- Vi må bare gjøre som vi har gjort i det siste på hjemmebane, spille god fotball. Det er ikke så mye hokus pokus. Tyrkia har mye press på seg, men de er samtidig typer som ofte har stor selvtillit og som kommer til Norge for å vinne, sier Carew til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer