Carew: - Savner gjennombruddet

- Jeg vil gjerne få et gjennombrudd også på landslaget, sier John Carew til Dagbladet.no. I morgen har han en gylden anledning. Dagbladet.no følger kampen direkte klokka 16.

Carew har imponert i klubbtrøya på topp internasjonalt nivå - både for Rosenborg og Valencia. Men han savner det definitive gjennombruddet på Norges A-landslag.

- Jeg har lyst til å slå til der også, sier Carew.

I morgen på Ullevaal - i Norges viktigste landskamp på lenge - har han muligheten:

- Hvis jeg får spille da, sier 21-åringen med fire mål på 18 A-landskamper.

Førstevalg

Men Carew vil spille. Og mener han fortjener å spille. Alt tyder også på at han gjennom sitt spill i Valencia-trøya har blitt Nils Johan Sembs førstevalg som midtspiss.

- Det har gått bra i Spania, det har det, sier Carew.

Laget er fortsatt med i toppkampen i den spanske ligaen og Carew og co. henger med i Champions League. Valencia møter Arsenal i kvartfinalen. Real Madrid er kanskje det laget Carew frykter aller mest på Champions League-veien.

- Å slå de i seriekamper går an, men i viktige kamper er det helt håpløst, sier Carew.

Berg-skryt

På spørsmål om han kunne tenke seg noen på landslaget som klubbkamerat, vrir Carew over på en som har sagt nei til Norge: Rosenborgs Ørjan Berg.

- Han er god. Han passer de fleste steder, skryter Carew.

Om forventningene foran morgendagens kamp, sier han:

- Jeg er vant til forventninger. Det er hverdagen min det, å leve under press. Det er mer styr der nede enn det det er rundt landslaget.