Carew: - Semb er for hårsår

John Carew synes det hadde vært lurt av Nils Johan Semb å ringe.

I går trakk Carew rullegardina ned for spill i playoffkampene mot Spania. I dag sier han til VG at han bare ville gjøre Norge en tjeneste ved å stille opp på landslaget.

Han gir Norges Fotballforbund skylda for at det ikke skjer. Og han sier til avisa at Semb burde ringt ham uansett for å få tips og råd om de spanske spillerne.

- Tenk om Nils hadde vært smart her. Da hadde han tatt kontakt. Og jeg skulle gjort dem en tjeneste. Ingen har den kompetansen jeg har om spansk fotball, sier spissen.

Som Carew-agent Per A. Flod sa til Dagbladet.no i går, aksepterte ikke Carew det han følte var krav fra NFF før han kunne få snakke med Semb.

Roma-spissen hevder toppfotballsjef Tore Krogstad lyver når han nekter for at det ble stilt betingelser.

Carew sier at det ikke var utslagsgivende at Semb utropte Tore André Flo til førstevalg da han tok ut troppen tirsdag. Samtidig spekulerer 24-åringen i at Sembs utsagn om Flo var en slags hevn mot ham.

Seinere i VG-intervjuet levner ikke Carew landslagssjefen stort håp om å bli en suksessfull trener internasjonalt. Semb gir seg for Norge etter playoffen, eller etter EM-sluttspillet.

- Jeg har et godt råd til Nils, og jeg mener det; et godt råd: Hhan snakker om at han vil prøve seg ute i Europa. Men han er for hårsår. En sånn jobb krever baller, sier Carew.

Sier Carew, som kanskje støter på Semb i Valencia neste lørdag uansett.

Roma-spissen sier han skal på Mestalla for å se Spania mot Norge - som supporter på tribunen.

(Dagbladet.no)

PÅ KANT:</B> John Carew mener Semb prøvde å ta igjen ved å utrope Flo til førstevalg mot Spania.