Carew: - Skal ikke få ødelegge

Mener saken burde vært lagt død.

(Dagbladet.no): Men John Carew innrømmer at han ikke burde skrevet «leker med ild» i tekstmeldingen til Berg, og innser at det kunne oppfattes som en trussel.

- Ja, jeg skjønner det. Men jeg trodde ærlig talt ikke han oppfattet det sånn. På den tiden der - det er et år siden - så var situasjonen veldig spent. Vi sa dumme ting til hverandre. Det var en tøff tid, i forhold til landslaget. Og det var slitsomt, sier John Carew til VG.

Carew forteller han ble provosert over Bergs uttalelser i pressen om hvor dårlig Carew var i prosentregning, og det var det som utløste «leker med ild»-meldingen.

- Lagt død

Men han husker ikke alle meldingene som gikk fram og tilbake den gangen da tunnelsynet herjet som verst, og kan derfor verken avkrefte eller bekrefte alt som ble skrevet.

Men én ting er Carew sikker på:

- Saken burde vært lagt død. Men sånn gjør mennesker, og han ønsker å gjøre det. Boka selger i hvert fall da, kanskje ...

- Rullgardinen nede

Det har vært mye storm rundt Carew. Slaget mot John Arne Riise i Drammen, konflikten med Semb, og farskapssaken, har til de grader preget nyhetsbildet.

Nå er han inne i varmen igjen, ble godt mottatt av publikum på Ullevaal sist, og er bestemt på at Bergs avsløringer ikke skal få ødelegge.

- Han var en fantastisk kaptein, og han var en person jeg så veldig opp til og hadde veldig stor respekt for. Men jeg er litt overrasket over at han drar fram igjen denne saken nå. Dette var meldinger mellom to personer som hadde rullgardinen nede - og da kan det bli sagt mye rart. Når to mennesker krangler kan det bli sagt mye en ikke mener, sier Carew.

<B>INNE I VARMEN IGJEN: John Carew etter 1-0 scoringen mot Slovenia på Ullevaal.