Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew advarer Riise mot presset i Roma

John Arne Riise gjør seg klar til et eventyr i den italienske Serie A-klubben Roma. Landslagskollega John Carew tror venstrebacken vil få en fin tid i italiensk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise gjør seg klar til et eventyr i den italienske Serie A-klubben Roma. Landslagskollega John Carew tror venstrebacken vil få en fin tid i italiensk fotball.

- John Arne går til en italiensk toppklubb hvor han muligens vil oppleve et enda sterkere press enn hva han er vant til fra England, men det tror jeg han kommer til å takle. Selv tror jeg han vil lykkes i Roma, sier John Carew til seher.no.

Carew har selv spilte for den italienske hovedstadsklubben.

- Han er en type back som passer veldig godt inn i Italia, og som de fleste lag har bruk for. Han er god både defensivt og offensivt, har en bra venstrefot - i tillegg til at han har god rekkevidde på innkastene, sier Carew.

Riise spilte i sju sesonger for Liverpool. Den siste sesongen ble det mindre spilletid enn normalt.

- John Arne må være klar over at trøkket er like stort i Roma som i England. Forskjellen er bare at det sitter 40.000 på tribunene i Liverpool, og 80.000 i Roma, sier Carew.

(NTB)

STØTTE FRA CAREW: John Carew tror Riise vil passe godt i Serie A og Roma, men sier presset er enda større i Italia enn i England. Foto: Lee Sanders/EPA
STØTTE FRA CAREW: John Carew tror Riise vil passe godt i Serie A og Roma, men sier presset er enda større i Italia enn i England. Foto: Lee Sanders/EPA Vis mer
image: Carew advarer Riise mot presset i Roma
<B>SPILTE I ROMA:</B> John Carew spilte 20 kamper for Roma i 2003-2004 sesongen. Her sammen med Francesco Totti.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!