Carew-aksjen stiger

John Carew ble av Nils Johan Semb sammenlignet med IT-aksjene på Oslo Børs. Nå er Carew-aksjen på vei oppover igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tirsdag var Carew på landslagstrening igjen, etter en svak fjorårssesong hvor han slet tungt i Valencia, mistet plassen fra start på landslaget og i den første høstkampen ble utelatt fra troppen.

- Det er alltid godt å være tilbake, selv om jeg har vært borte i bare to måneder. Jeg får høre hvordan det går med gutta, og så håper jeg å spille fra start. Jeg skal iallfall gjøre mitt beste for å få lov til det, sier Carew, som var svært sentral da laget trente varianter av lange innkast tirsdag.

Søndag var det seriestart i spansk 1. divisjon, og Carew kom på banen med etternavnet på ryggen. Forrige sesong ville han ha mellomnavnet på ryggen som et kunstnernavn, men det ble ingen suksess.

Til h...

- Jeg prøvde «Alieu» forrige sesong, men det gikk til h..., sier han med et glis.

Med «Carew» over 7-tallet på ryggen fikk nordmannen spille fra start da Valencias møtte Mallorca i serieåpningen. Han ble byttet ut en halvtime før slutt, rett etter at laget gikk opp til 2-0. Et taktisk bytte, ikke et uttrykk for at Carew var dårlig.

- Jeg er i bra form. Ikke i toppform, for det er man ikke så tidlig i sesongen, men i bra form til å være så tidlig, sier Carew som har innrømmet at han tok seg i nakken og la bort noen dårlige vaner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer