Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew avggjorde for Lyon

Scoret kampens eneste mål. -Matchformen er ikke 100 prosent, sier Carew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lyon - Nancy 1-0.

Onsdag ble John Carew pepet av banen da han gjorde comeback for Lyon etter høstens skadeopphold.

I kveld gikk det langt bedre da Lyon fikk besøk av Nancy. Carew scoret kampens eneste mål i det 13. spilleminuttet.

Juninho spilte fram Florent Malouda, som spilte inn til Carew. Nancy-forsvaret hadde «glemt» ham, og ble straffet hardt for markeringssvikten. Med innsiden plasserte Carew ballen utagbart i mål, skriver NTB.

Målet var Carews første i serien siden 23. april, skriver sportsavisa L\'Equipes nettutgave.

- Jeg er selvfølgelig glad for målet etter å ha vært så lenge ute, men grunnen til at jeg ikke har scoret i er vel helst at jeg ikke har spilt i serien på to og en halv måned. Pipekonserten på onsdag hørte jeg ikke noe til, sa Carew til Dagbladet.no etter kampen.

Hvordan er egentlig matchformen?

- Den er ikke 100 prosent.

MATCHVINNER: John Carew scoret det eneste målet da Lyon stakk ytterligere fra konkurrentene i fransk 1. divisjon. Nå er det 11 og 12 poeng ned til lag nummer to Marseille og nummer tre Nancy, som var Lyons motstander i kveld. Foto: Reuters/Scanpix
MATCHVINNER: John Carew scoret det eneste målet da Lyon stakk ytterligere fra konkurrentene i fransk 1. divisjon. Nå er det 11 og 12 poeng ned til lag nummer to Marseille og nummer tre Nancy, som var Lyons motstander i kveld. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Nordmannen ble byttet ut med 19-årige Karim Benzema etter 68 minutter.

Lyon er suverene på tabellen i fransk 1. divisjon. Tidligere i kveld tapte tabelltoer Marseille 1-2 borte mot Nice, og nå tabelltreer Nancy ble slått i kveld, har Carews lag henholdsvis 11 og 12 poeng ned til de to neste på tabellen.