Carew ba om å slippe onsdagens Lyon-kamp

- Klubben er vinglete, sier agenten.

(Dagbladet.no): John Carew er frisk og i full trening, men er ikke i 20-mannstroppen til Lyon som møter Le Mans i ligacupen i kveld.

- John hadde en prat med Gerard Houllier for et par dager siden, og sa at dersom det ikke var helt nødvendig, så ønsket han ikke å spille i kveld. Han synes det er vanskelig å holde fokus med alt det som skjer rundt ham om dagen, sier Carews agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

I utgangspunktet skulle ikke Carew vært med i dag uansett. Houllier ville se an hva som skjer med Carew, dessuten er nordmannen såvidt i gang med trening etter høstens lårskade.

- Men så fikk de noen skader, og fikk beskjed om at han skulle være med likevel. John forsøkte å innstille seg mentalt på det, men så gikk han til Houllier og ba om å slippe, sier Flod.

- Vinglete

Han mener Houllier og Lyon kan takke seg selv for at Carew synes det er vanskelig å holde fokus på fotballen.

- Lyon er vinglete. I det ene øyeblikket sier klubben at de vil la ham gå, i det neste vil de at han skal bli, sier Flod.

Han savner klare signaler fra klubben om hva de egentlig ønsker med Carew.

Carew ba om å slippe onsdagens Lyon-kamp

- Jeg vet ikke hvor dette ender, for jeg er ikke sikker på hva klubben vil. Men det er klart at denne usikkerheten kan framskynde en prosess, sier Flod.

Ikke til Valencia

Denne uka har Carew blitt koblet til gamleklubben Valencia.

- Jeg er overrasket over hvor dårlig informert du er. Jeg hadde ventet meg telefonstorm om dette på mandag, da det sto i spanske medier, humrer Per A. Flod.

I dag avvises uansett overgangen i Panorama Actual. Ifølge nettstedet har klubben slått seg til ro med spissene de har.

Dermed er Werder Bremen fortsatt det heteste ryktet. Per A. Flod vil fortsatt ikke kommentere konkrete klubber, men gjentar at den usikkerheten som nå råder kan framskynde en eventuell overgang.

- Jeg er temmelig sikker på om det kommer et ordentlig tilbud, og John selv sier at «dette er noe jeg ønsker», så kommer han til å gå, sier Carews agent.

BA OM FRI: John Carew gikk til Gerard Houllier og spurte om å slippe å spille kveldens kamp. - John synes det er vanskelig å fokusere på en cupkamp når det skjer så mye rundt ham, sier agent Per A. Flod. Foto: AP/Scanpix
BA OM FRI: John Carew gikk til Gerard Houllier og spurte om å slippe å spille kveldens kamp. - John synes det er vanskelig å fokusere på en cupkamp når det skjer så mye rundt ham, sier agent Per A. Flod. Foto: AP/Scanpix Vis mer