Carew båret av banen

John Carew forlot banen på båre da Barcelonas Rivaldo sørget for at Valenica ikke spiller Champions League til høsten. - Vi burde vunnet, sier Carew til Dagbladet.no.

Valenica måtte ha ett poeng for å sikre seg en plass i den ypperste E-cupen. I stedet scoret brasilianske Rivaldo tre ganger da Barcelona vant 3-2 og stjal fjerdeplassen.

Dermed må Carew nøye seg med Uefa-cup neste sesong. Enda verre for nordmannen: Han brente et par sjanser og står uten ligamål siden februar.

Carew er likevel godt fornøyd med kampen, men irriterer seg kraftig over at Barcelona stakk av med seieren.

- Jeg er fornøyd med egen innsats. Vi spilte en god kamp og burde vunnet, sier Carew til Dagbladet.no.

Skaden Carew pådro seg så mer dramatisk ut enn den var. 20-åringen er garantert tilbake når Valencias starter sesongoppkjøringen som starter 16. juli.

- Jeg fikk et kutt i kneet som ble stiftet igjen. Det er jeg kvitt i løpet av en uke. Hadde det vært en centimeter lenger opp er jeg redd menisken hadde gått, sier Carew til Dagbladet.no.

Rivaldo var kampens store spiller og ga Barcelona 1-0 og 2-1 på to langskudd. Valencias Ruben Bareja utliknet to ganger og holdt liv i Valencia-håpet, før Rivaldo igjen viste seg fram tre minutter før slutt.

29-åringen dempet ballen på brystet med ryggen til mål - og dunket inn seiersmålet med et brassespark.

  • Kampen var Hector Cupers siste som Valencia-trener. Fra høsten av trener argentineren trolig italienske Inter.
<B>AVGJORDE:</B> Rivaldo jubler etter to av tre mål mot John Carew og Valencia.