Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew ber lagkompis ta det rolig med vektene

Og gir råd til Fabio Capello.

NOK NÅ, GABBY:John Carew mener spisskompis Gabriel Agbonlahor har lagt på seg akkurat passe med muskler.  - Han bør ikke bli større, sier nordmannen om Villas toppscorer. Foto:  REUTERS/Phil Noble
NOK NÅ, GABBY:John Carew mener spisskompis Gabriel Agbonlahor har lagt på seg akkurat passe med muskler. - Han bør ikke bli større, sier nordmannen om Villas toppscorer. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

||| (Dagbladet.no): Med John Carew som et kroppslig forbilde har Aston Villa-spiss Gabriel Agbonlahor lagt på seg en hel del muskler til denne sesongen.

22-åringen var lei av å bli skubbet vekk i duellene, og ønsket å bli like flink til å passe på seg selv ute på banen som Carew og Emilie Heskey.

Selv mener han å ha sett resultater av vekttreningen i sesonginnledningen:

- I de siste kampene har sjefen brukt meg alene på topp, og den nye fysikken har definitivt hjulpet, sa Agbonlahor for snaue to uker siden.

- Bør ikke bli større

John Carew mener lagkameraten har funnet en perfekt balansegang mellom styrke og hurtighet nå - og advarer ham mot å pumpe seg opp enda mer.

- Han bør ikke bli større, fordi han allerede er sterk nok til å holde forsvarsspillerne på avstand. Slik han er nå er helt perfekt. Han trenger ikke å bli mindre eller større, sier Carew ifølge nyhetsbyrået PA.

Manager Martin O'Neill har vært inne på samme tanke som nordmannen.

- Manageren vil at jeg skal stoppe nå, så jeg ikke mister farta foran der. Men jeg er sikker på at jeg fortsatt har den, sa Agbonlahor i intervjuet med Daily Telegraph.

Carew imponert

De siste ukene har i hvert fall ikke gitt Villa-manageren økt grunn til bekymring. Agbonlahor har scoret i tre kamper på rad, selv om han stort sett har spilt enslig spiss i den nye 4-3-3-formasjonen.

I likhet med en spiller som Michael Owen ble han oversett av landslagssjef Fabio Capello til landskampene mot Slovenia og Kroatia tidligere i måneden.

Carew mener italieneren - som han selv spilte under i Roma - ikke bør utelate Agbonlahor neste gang.

- Jeg kan ikke se noen grunner til at han ikke skal være i den engelske landslagstroppen. Han er brennhet. Gabby har scoret i tre kamper på rad nå, og vært briljant. Han scorer både viktige og fine mål, sier han.

HAR SCORET I TRE PÅ RAD: Agbonlahor har ikke blitt noe dårligere med ny fysikk. Her feirer han scoring i byderbyet mot Birmingham. Foto: REUTERS/Darren Staples
HAR SCORET I TRE PÅ RAD: Agbonlahor har ikke blitt noe dårligere med ny fysikk. Her feirer han scoring i byderbyet mot Birmingham. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media