NOK NÅ, GABBY:John Carew mener spisskompis Gabriel Agbonlahor har lagt på seg akkurat passe med muskler.  - Han bør ikke bli større, sier nordmannen om Villas toppscorer. Foto:  REUTERS/Phil Noble
NOK NÅ, GABBY:John Carew mener spisskompis Gabriel Agbonlahor har lagt på seg akkurat passe med muskler. - Han bør ikke bli større, sier nordmannen om Villas toppscorer. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Carew ber lagkompis ta det rolig med vektene

Og gir råd til Fabio Capello.

||| (Dagbladet.no): Med John Carew som et kroppslig forbilde har Aston Villa-spiss Gabriel Agbonlahor lagt på seg en hel del muskler til denne sesongen.

22-åringen var lei av å bli skubbet vekk i duellene, og ønsket å bli like flink til å passe på seg selv ute på banen som Carew og Emilie Heskey.

Selv mener han å ha sett resultater av vekttreningen i sesonginnledningen:

- I de siste kampene har sjefen brukt meg alene på topp, og den nye fysikken har definitivt hjulpet, sa Agbonlahor for snaue to uker siden.

- Bør ikke bli større

John Carew mener lagkameraten har funnet en perfekt balansegang mellom styrke og hurtighet nå - og advarer ham mot å pumpe seg opp enda mer.

- Han bør ikke bli større, fordi han allerede er sterk nok til å holde forsvarsspillerne på avstand. Slik han er nå er helt perfekt. Han trenger ikke å bli mindre eller større, sier Carew ifølge nyhetsbyrået PA.

Manager Martin O'Neill har vært inne på samme tanke som nordmannen.

- Manageren vil at jeg skal stoppe nå, så jeg ikke mister farta foran der. Men jeg er sikker på at jeg fortsatt har den, sa Agbonlahor i intervjuet med Daily Telegraph.

Carew imponert

De siste ukene har i hvert fall ikke gitt Villa-manageren økt grunn til bekymring. Agbonlahor har scoret i tre kamper på rad, selv om han stort sett har spilt enslig spiss i den nye 4-3-3-formasjonen.

I likhet med en spiller som Michael Owen ble han oversett av landslagssjef Fabio Capello til landskampene mot Slovenia og Kroatia tidligere i måneden.

Carew mener italieneren - som han selv spilte under i Roma - ikke bør utelate Agbonlahor neste gang.

- Jeg kan ikke se noen grunner til at han ikke skal være i den engelske landslagstroppen. Han er brennhet. Gabby har scoret i tre kamper på rad nå, og vært briljant. Han scorer både viktige og fine mål, sier han.

HAR SCORET I TRE PÅ RAD: Agbonlahor har ikke blitt noe dårligere med ny fysikk. Her feirer han scoring i byderbyet mot Birmingham. Foto: REUTERS/Darren Staples
HAR SCORET I TRE PÅ RAD: Agbonlahor har ikke blitt noe dårligere med ny fysikk. Her feirer han scoring i byderbyet mot Birmingham. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer